2777
2789
عنوان

ماشین میخواستم بیارم تو به دیوار ساییده شد

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 33 پست
ماشین برای استفاده و لذته،  مهم نیست.  ماشینو خریدبکه سوارش شی نه اینکه تو برده ی ماشین با ...

حاجی تو خونه ما همین وضعه ی پارس اتومات داریم زیاد باهاش جایی نرفتیم بابام خودش زیاد میره فقط ماهای بیچاره ایم که فقط باید بشینیم خونه و ب اصرار و زور گاهی ی جایی میبرتمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خدا هر روز دارم میرم سرکار وقتی ماشین هست چرا با واحد برم؟ ساعتای واحدم با ساعت کاری من جور نیست

افرین خوبه،  فدای سرت بابا.  اینهمه ماشین تصادف میکنن مگه چیه.  حالا یکی دو روز ناراحته بعد یادش میره مهم نیست.  منم ماشینو خط میندازم خودم عصبی میشم

افرین خوبه، فدای سرت بابا. اینهمه ماشین تصادف میکنن مگه چیه. حالا یکی دو روز ناراحته بعد یادش میر ...

الان هی داره نفس عمیق میکشه بهم چیزی نگه 

شیطونه هی میگه بهش بگم تو دیوار که نزدم یکم خش شده دیگه ولی میدونم دعوا میشه اینو بگم 

واقعا خوب برخورد کرده!

من یه شخصه به شدت حساسم روی ماشین.

یه خط روش بیفته باعث و بانی شو خط خطی میکنم!!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان هی داره نفس عمیق میکشه بهم چیزی نگه شیطونه هی میگه بهش بگم تو دیوار که نزدم یکم خش شده دیگه ولی ...

نگو ول کن،  منم یه بار شوهرم زد به جایی کلی دعواش کردم😂یادش میره مهم نیست

نگو ول کن، منم یه بار شوهرم زد به جایی کلی دعواش کردم😂یادش میره مهم نیست

البته موقعی که بهم گفت ، نگفتم ماشین برندار 

گفتم خودتم باهاش تصادف کردی من چیزی بهت نگفتم تازه در ماشینم غر کردی من حداقل خش شده غر نشده 😄