2777
2789
عنوان

بلوغ پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 73 پست
یعنی یه مادر نباید ببینه وضعیت بچش چطورهحالت خوبه اصلا بچه داری

دقیقا اتفاقا چون پسر من خجالتی هست لباسای زیرشو پیش من عوض نمیکنه امروز خودش بهم گفت رفتم نگاش کردم عذاب وجدان داشتم این چند وقت چرا متوجه نشدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینایی که این حرفا رو میزنن بچه ندارن وگرنه مادرا همه چیز رو چک میکنن

داری تو حریم خصوصی بچت دخالت میکنی میگی دلسوزی؟

من با اینکه دختر بودم ولی مادرم هیچچچچ وقت تو مسایل جنسی حریم خصوصی هامو خراب نکرده

با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍

نه گلم باید هموم غدد ببری! عکس کف دست ازش گرفتن؟

هفت سالو چهار ماهش بود بردم دکتر تو برگش نوشته بود سنش هفت سالو چهار ماه مچ دستش هفت سال .شما می دونید منظور از این چی هست؟؟؟؟

هفت سالو چهار ماهش بود بردم دکتر تو برگش نوشته بود سنش هفت سالو چهار ماه مچ دستش هفت سال .شما می دون ...

بلوغ دیر رس عزیزم

داری تو حریم خصوصی بچت دخالت میکنی میگی دلسوزی؟من با اینکه دختر بودم ولی مادرم هیچچچچ وقت تو مسایل ج ...

چه ربطی داره بچه بهتره با مادرش به آگاهی برسه تا با دوستاش

من و پسرم دقیقا مثل دوتا دوست داریم هنه چالشهای دوران بلوغشو پشت سر میزاریم و حرمت مادر پسری هم سرجاشه 

هر سوالی هم داشته باشه از خودم میپرسه با اینکه خیلی مغروره ولی طوری برخورد کردم که با این جور مسائل منطقی برخورد میکنیم

چه ربطی داره بچه بهتره با مادرش به آگاهی برسه تا با دوستاشمن و پسرم دقیقا مثل دوتا دوست داریم هنه چا ...

اره دو روز دیگه ازت متنفر شد نگی چرا

چه ربطی داره بچه بهتره با مادرش به آگاهی برسه تا با دوستاشمن و پسرم دقیقا مثل دوتا دوست داریم هنه چا ...

بله به نظرم باید تو این مسایل به بچه ها اطلاعات درست بدیم