2777
2789
عنوان

فردا برا همیشه ترک میکنم اینجا رو

142 بازدید | 15 پست

دیگه هیچ وقت برنمیگردم به ایران. 

حقیقتش رو بگم از دست مادرم دارم فرار میکنم. 

خیلی اذیتم کرد خیلی. نمیدونم آخرت وجود داره یا نداره ولی اگه خدایی هست خواهش میکنم که مادر منو به سزای ظلم هاش برسونه. 

این حق من نبود. من همیشه بهترین تلاش خودمو کردم همیشه سرافراز بودم اما اون مادر جلوی دوست و آشنا من و همسرمو خار و خفیف میکرد. 

دیگه دلم به هیچی تو ایران خوش نیست فردا پروازمه. به کسی ام اطلاع ندادم که کجا میرم فقط من و همسرم در جریانیم. 

دارم از وطن خودم فرار میکنم😅 دلم برای خواهر عزیزم خیلی تنگ میشه اون ظریفه نمیتونه اینهمه ظلم رو تحمل کنه زیر دست و پا له میشه 

دلم برا ماشینم، خونم، تخت خوابم، بالشم، همه چی تنگ میشه 

گریه دارم دوستان گریه سنگین که حتی نمیتونم گریه کنم. بغض داره خفه میکنه ولی نمیتونم گریه کنم 

کاش امشب سکته نکنم بتونم زنده بمونم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا حالم خوب نیست حس میکنم هر لحظه قلبم وایمیسه

خدانکنه

یه مقدار طبیعی هست 

مهاجرت سخته ولی عادت میکنی ، اولش سخته یکم

کاش خودت رو مشغول کارهایی که دوست داری کنی ، زمان همه چیز رو درست میکنه

❤️🤍PEGAH🤍❤️
خدانکنهیه مقدار طبیعی هست مهاجرت سخته ولی عادت میکنی ، اولش سخته یکمکاش خودت رو مشغول کارهایی که دوس ...

امروز اتفاقا پر از کار بودم ولی اصلا نتونستم هیچ کدوم رو انجام بدم بی حس و کرخت اومدم خونه دراز کشیدم 

عزیزم کجا میری؟هزینش چنده برای هر نفر؟برسی اونجا شغل خونه چی میشه؟

نمیتونم بگم کشورمو چون اصلا دلم نمیخواد کسی بدونه کجا رفتیم ولی کاری داریم میریم من و همسرم لیسانس پرستاری داریم و اینکه یه شرکت داریم تو کار تجارت بین المللی هستیم واردات و صادرات میکنیم اتفاقا اونور درامدمون بیشتره