2777
2789
عنوان

خط چشمم خشک شده چیکارش کنم

97 بازدید | 11 پست

مواد زیاد داخلش هست اما چون موقع خط چشم کشیدن همش درش رو باز گذاشتم یکم خشک شده چیکارش کنم؟ درست شع

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطره چشمی و روی بخار کتری ..جفتش عالیه

بگیرمش رو بخار کتری؟

قطره چشمی؟ اسمش چی باشه اسم قطره؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

یه کم گلاب بریز توش

خراب نمیسه؟

امتحان کردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خراب نمیسه؟امتحان کردی؟

من ریملم خشک شده بود اتفاقا خیلی خم کم استفاده کرده بودم ازش.یه کم  گلاب ریختم درست شد الان یکماهه دارم استفاده میکنم سالمه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

اگر داری میسلار واتر بریز توش 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

من ریملم خشک شده بود اتفاقا خیلی خم کم استفاده کرده بودم ازش.یه کم گلاب ریختم درست شد الان یکماهه د ...

مثل روز اول شده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر داری میسلار واتر بریز توش

درست میشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگیرمش رو بخار کتری؟قطره چشمی؟ اسمش چی باشه اسم قطره؟

اره گلم کتری که شروع کرد جوشیدن بگیر رو بخارش  با اون سریش داخل کن بچرخون تا قشنگ مواد مایع بشه ..قطره هم استریل چشمی بگیر 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

اره گلم کتری که شروع کرد جوشیدن بگیر رو بخارش با اون سریش داخل کن بچرخون تا قشنگ مواد مایع بشه ..قط ...

مرسی عزیزم

امتحان میکنم حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40