2777
2789

من خیلی کارا میتونم بکنم اما شوهرم این وسطه چون خیلی ب پدرم احترام میذاره حتی اگه پدرم احترام نذاری بهش حالا من از وقتی بچم ب دنیا اومده وقتی میام خونه مادرشوهرم اینا بچه رو از همون جلو در میگیرن میبرن داخل هیچ ب من نمیگن بیا داخل نمیدونم چجوری باید ادمشون کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم عادبه براتون طرف تارف نکنه بیا تو

شما میری خونه مادرت 

مادرت تعارف نکنه بیای تو ناراحت میشی؟

وقتی ازدواج کنی جزو خانواده میشی و همه باهم راحتین 

این رفتار شما قشنگ نیست 

یه نصیحت خواهرانه کنم بهت که اعصاب و روانت هم اروم باشه تو دست خودشون بازی کن حتی شده یکبار امتحانش کن 

منم همین مشکل و داشتم عمدا اذیتم میکردن مثلا بچم کوجولو بود میگرفتن مینداختنش هوا انگار عروسک بود فقط می خواستن لج منو در بیارن یا همیشه می گفتن بیا بیا خونه ی ما وقتی با ری اکشن بد من مواجه میشدن بدترش میکردن یکبار تصمیم گرفتم بگم میام باورم نمیشد هنوزم نمیشه به محض موافقت من گفتن نیا یعنی همه ی اون دعواهای من و شوهرم سر خونه ی اینا رفتن الکی بود اینا فقط الکی تعارف میکردن و که دعوا راه بندازن از اون روز حتی اگه تو دلم اشوب میگم میام و قال می خوابه