2777
2789

من و همسرم خیلی همو دوست داشتیم ، همسرم خدارو شکر از نظر مالی هم کامل و مشکلی نداشت، اخلاقی و... حتی من وقتی ازدواج کردم خودش اصرار به دانشگاه رفتن من و خرج تحصیل من داشت و تا اینکه ی مشکلی که از قدیما داشت دوباره خودشو نشون داد. خیلی دعواییه، همش تو خونه داد و بیداد و اذیت کردن من، هی لفظی منو اذیت میکنه یا یک جوری رفتار میکنه که از نظر جسمی بهم آسیب اصلا نرسه ولی بترسم 😭😭 خلاصه که یک ماهی اینطوری بود قهر و داستان ، تا مرز طلاق میخواستم برم و این می‌گفت من عاشقتم طلاقت نمیدم ، قهر بودیم که سه هفته ای میشه پدرش فوت کرده، چون سنی نداره و به عنوان آخرین فرزند خانواده وابستگی داشته خیلی ضربه خورد ، الان خوب قطعا قهر نیستم ولی خوب نگرانم که بعد از اروم شدن داغش دوباره شروع کنه🥲 میترسم واقعا ، اعصاب و روانم سر دعوا و رفتارش به شدتت ضربه خورده افسردگی گرفتم قرص میخورم ولی خوب خودش از یک طرف خیلی دوستم داره اذیت میکنه ولی نمیزاره بهم اسیب برسه و خیلیی کارای مثبت و تنها نکته ی منفی این عصبانی بودنشه 🥲 

من توی این دو هفته خوب با اینکه اشتی کردن ولی به ی بهونه ای کنارش نمیخوابم میرم رو مبلی جایی ، این دیشب بهم گفت شبا نرو بیرون اتاق خوابت ببره من توی اتاق حالم بده میشه احساس تنهایی میکنم 💔 توروخدا بگید چیکار کنم

من ۷ سال ازش کوچکترم ۲۳ سالمه خدا می‌دونه چند بار سلام می‌خواستم بکوبونم به دیوار خودمو بک.شم😭 چقدر می‌خواستم بزنمش چقدر رفتم بی صدا جیغ کشیدم گریه کردم تا صبح گریه کردم و با آرامبخش خوابیدم ون که ازش می‌ترسیدم چون افسردم کرده بود چون اعصابم به هم ریخته بود 💔

درون ما تفاوت هاست، تو مبتلا به درملنی؛

بمیرم برات

خودش نمیادروانپزشک

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نکنم حوصله دیوونه بازی و چیز تو اعصابم ندارم

واقعاسخته

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست