2777
2789
عنوان

زن دوست شوهرم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 26 پست

حودت اگه مطمئن  هستی خانمه می‌فرسته بهش تذکر بده بگو خودت خوشت میاد منم برای شوهرت کلیپ بفرستم.به شوهرت هم بگو جواب نده تا بفهمه خوشش نمیاد واگه اثر نداشت مستقیم به شوهرش بگید زنش راجمع کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمیدونم‌چطوری رفتار اون خانوم ولی خیلی بده شکاک بودن

زن پسرعموم هی کلید میکرد رو پسرعموم تکون میخورد تو نگاه زن تو پارک کردی هی گفت گفت و...

در آخر پسر عموم خیانت کرد حس میکنم هی مینداخت یادش وکلید بود خیانت کرد

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

پسر داییم نداره اون یکی داره اینا از من ۱۰سال کوچیکترنپسرخاله م زن داره ۲سال بزرگتروالا دختر عموهای ...

حالا مجرد اشکال نداره ولی زنا حساسن یهو ی برداشتی میشه که ناراحتی پیش میاد

میدونی چون بد دوره ای شده بی اعتمادی زیاده واسه همین همچین نکنی بهتره

والا بخدا بی منظور بوده ولی چه خوب آدم یاد میگیره تو مجازی یه سری چیزا

من دختر عمو ودختر عمه شوهرم پیام میدن و...اصلا بدم نمیاد

ومطمئنم چیزی بینشون نیست

والا بخدا بی منظور بوده ولی چه خوب آدم یاد میگیره تو مجازی یه سری چیزامن دختر عمو ودختر عمه شوهرم پی ...

دخترخاله های شوهر منم گاها براش میفرستن. حس زنونه من میگه بی منظوره 

ولی احساس میکنم استارتر ی چیزی حس کرده

کاربر سال ۹۶ هستم
دخترخاله های شوهر منم گاها براش میفرستن. حس زنونه من میگه بی منظوره ولی احساس میکنم استارتر ی چیزی ح ...

بله برای همی گفتم چی بگم که مطمئن حرف نزنم

شاید خود شوهر می فرسته ، ولی اگه زن می فرسته زن سبک مغزی هست ،جلوش بگیر ،این مدل ادما اول نخ می دن بعد ببین طرف چه کاره هست پاشون جلوتر می ذارن ، اینم سیاستش هست که با گوشی شوهرش کلیپ می فرسته ، شوهر شما هم ظاهرا بدش نیومده،می تونه اصلا کلیپ ها رو  نگاه نکنه زنه بفهمه بره می کارش ،ساده نباش