2777
2789

اون مگه خجالت میکشه بهت میگه ...؟ اگه گف نه توام بگو نه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا سختههمه چی هم گرون اخه من قبلا سر کار میرفتم هم وظیفه شوهر میدونستم خرج بده

ن بحث گرونی نیست. بحث اینه که به غرورم برمیخوره بخوام همچین چیزی بگم. سرمو کج کنم جلو کسی

وظیفه شونه نیاز مالی ما رو تامین کنن تازه با افتخار و علاقه هم اینکارو انجام میدن تا حس تامین کنندگی شون ارضا بشه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببخشید اینو جدیدا مجردا مد کردن 

وگرنه خیلیا دارن دوس پسر رو تیغ میزنن 

چطور بحث جهیزیه و کار خونه داری میاد وسط میگن وظیفه مرد هست 

ولی بحث خرجی میشه میگن غرور و ‌..... 

گفتم که شعارهای دوران مجردی هست 

خیلیا خودشون که هیچ خرج مادرشون رو هم از شوهر میگیرن تو همین سایت بارها گفتن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

نه والا😐😂😂😂

منو برای خریدای شبه چله تو دوران عقد برد خرید گفت سارافون و شومیز بخر.منم بخریدم

بعد بردمش مغازه پالتو فروشی گفت حالا که تا اینجا اومدیم عیب نداره یه چیزی بخر گفتم همون اومدبم که بخرم و پالتومو خریدم بردمش شال هم خریدم دیگه خودش خندش گرفته بود

یا چیزی میخواستم باهاش مبرفتم خیابون خریدمو میکردم از مغازه میرفتم بیرون اونم خرید میکرد و‌میومد  

شارژ برام نمیزد میگفت پول ندارم من خوپم شارژ داظتم اما بهش زنگ نمیزدم میگفتم شارژ برام نزدی 

خسیس بود اما عادت کرده بود ماه به ماه پول دکتر پوست و مو و لیزرم و ابنجور خرمارو بهم بده

من شاغلم حقوقم از شوهرم بیشتره...نیازی به پولش ندارم اما گاهی دلم میخاد مثلا بگه این ۱ تومن برا خودت‌...که حس کنم زنم....دلیل اینکه ما زنا زن بودنمونو فراموش کردیم اینه که دیگه مردا مرد نیستن و حس زنانگی مارو بیدار نمیکنن

یه کارتش دستمه و هر وقت بتونه واریز میکنه.

به اندازه ای که لازم دارم خرید میکنم .کلا زیاد ولخرج نیستم

خریدای خونه و چیزای دیگه رو خودش انجام میده

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

از شوهرت خرجیم میگیری؟

نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم نمیگیرم اما همه بهم میگن اشتباه میکنی...

روشی برو که از نظر خودت اوکیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...