2777
2789
هرروز میام اینجا رو نگاه میکنم به امید اینکه آشتی کرده باشین من به دلم بد راه نمیدم مگه میشه ادمی که ...

رفتارش نشون دهنده ی این بود که دوستم داره دیگه نمیدونم شاید دروغ میگفته فیلم بازی میکرده که سریع رفته اقدام کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتارش نشون دهنده ی این بود که دوستم داره دیگه نمیدونم شاید دروغ میگفته فیلم بازی میکرده که سریع رفت ...

نه دروغ نگفته هنوزم دوستت داره. ولی مردها بحاطر غرورولجبازی که دارن اینجوری میشن متاسفانه همسر منم اینجوریه تجربه همیچین اتفاقاتی رو زیااااد داشتم ولی هیچ موقع حرف از طلاق ومهریه نزدم خدا رو شکر هر چی جلوتر رفتیم بهتر شد من پسرم 40 روزه بود تازه بردمش ختنه اون موقع خونه مادرم بودم شوهرم سر یه موضوعی قهر کرد 10 روز حتی سراغ از پسرش نگرفت.عزیزم کاش شوهرت راضی میشد به جای دادگاه وطلاق و... وقت مشاوره بگیرید هردوتون برید مشاوره هردوتاتون قبول کنید اشتباه کردین به شوهرت بگو من از طلاق نمیترسم ولی وقتی به تو وخاطرات خوبمون فکر میکنم میبینم نباید حرف از اجرا گذاشتن مهریه میزدم بهش بگو فهممیدم ارزش عشقی که بهت دارم از صدتا مهریه بالاتره مردها زود نرم میشن یکم براش زبون بریزی بفهمه هنوز دوستش داری کوتاه میاد. میدونی بنظر من وقتی حرف مهریه میزنی لابد اونم فکر میکنه میگه اگه دوستم داشت با مهریه منو تهدید نمیکرد به غرورش برخورده.ولی مطمئنم میتونی درستش کنی چون از تاپیکهات معلومه مبخای دوباره درست بسه هنوز شوهرتو دوست داری زندگیتو دوست داری با سیاست زنونت درستش کن یه جاهایی باید غرورمونو زیر پا بزاریم ولی بعدش همه چی درست میشه عزیزم 

خدایا شکر 
نه دروغ نگفته هنوزم دوستت داره. ولی مردها بحاطر غرورولجبازی که دارن اینجوری میشن متاسفانه همسر منم ا ...

آره گلم من قول دارم اشتباه داشتم اونم همینطور هر دومون اشتباهاتی زیادی داشتیم منم میدونم تند رفتم یادم همین روز پیشم بهش گفتم از انتخابم پشیمونم عصبی بودم از دستش دیگه حرف زدم ولی الان بخوام درستش کنم اصلا اجازه حرف زدنم نمیده بهم تمام راه های ارتباطیو بسته چجوری میتونم حرف بزنم باهاش اجازه اینم نمیده یجوری شده انگار نبودم از اول

آره گلم من قول دارم اشتباه داشتم اونم همینطور هر دومون اشتباهاتی زیادی داشتیم منم میدونم تند رفتم یا ...

ببین اجازه حرف زدن نمیده چون میدونه حرفهای جالبی بهش نمیزنی چون فکر میکنه دوسش نداری یجورایی غرورشو زیر سوال بردی  کجا کار میکنه تو محل کارش نمیتونی بری  یه نامه براش بنویس با یه محتوای متفاوت پلهایی که خراب کردی دوباره درست کن یجوری با یه واسطه ای به دستش برسون 

خدایا شکر 
ببین اجازه حرف زدن نمیده چون میدونه حرفهای جالبی بهش نمیزنی چون فکر میکنه دوسش نداری یجورایی غرورشو ...

محل کارش چون همکاراش هستن فکرکنم خوشش نیاد جای دیگه هم نمیدونم نمیره که ببینمش کجا صحبت کنم باهاش

چیکارکردی عزیزم 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»