2777
2789
یعنی درخواست داده ولی چون سامانه ثبت نیستم پیامش نیومد؟

بله دیگه از طریق سامانه ثنا پیام میاد 

حتی بری خودت هم درخواست بدی نمیشه اول باید ثبت بشی 

حالا که اون درخواست داده توام مهریتو بگیر گول وکیل بازی هارو هم نخور نامزذ من دوتا وکیل گرفت اونا هم کلی ازشون پول گرفتن اخرش هم هیچ کاری نتونست بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اولین مرحله ثامانه ثنا نداشته باشه از طریق پست دادگستری میرسه دستشون که واسه دفعات بعد حتما ساما ...

اره ولی موقع تعیین شعبه و‌وقت دادگاه میرسه دستش

خب بهتره زودتر ثبت ثنا کنه تا ابااغیه و‌شکایت نامه رو بخونه

اونجا که شکایتو مینویسه شماره ملیو میده حتما باید ازت یه شماره تماس بده که ابلاغیه دستت برسه برو دفت ...

تو درخواست طلاقی که داده آدرس خونمون و خونشون ثبت شده که یعنی ابلاغیه بیاد میفرستین برامون دم در

تو درخواست طلاق آدرس منزل خودمون و خودشون رو داده خب معمولا ابلاغیه رو دم در میفرستن دیگه

نه بابا 

الان سیستمیه  

فک نکنم بفرستن  

سریع اقدام کن  

ضرر میکنی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
اره حالا اون امده دیده محکوم شده یه اعتراض زده هم وقت بخره هم ببینه کاری میتونه بکنه کمتر کنه یا بپی ...

ببین الان10ماه ولم کرده باورت میشه اینقدر بی وجدان نمیگ شاید باباش خرجشو نده هزارتومن بهم نداده یارانمم ب حساب خودش میره ب روخودش نمیره، این رفته اعتراص ک نفقه نده گفته الان ندارم دلشون میسوزه چیزی ازم نمیگیرن میگم ندارم

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

اعتراضش بی فایدس اصولا قاضیا کار همو خراب نمیکنن باز همون حکمو میدن بهش

امیدوارم چون خیلی ادیتم کرد من خواستم برگردم ولی واقعا اذیتم کرد 

تو درخواست طلاقی که داده آدرس خونمون و خونشون ثبت شده که یعنی ابلاغیه بیاد میفرستین برامون دم در

واسه یه دفعه اره ولی اگه شماره بیخودی یا چیزی داده باشه به دست شما نرسه به ضررته برو دفتر خدمات قضایی حتما ثامانتو ثبت کن باخط خودت 

اعتراضش بی فایدس اصولا قاضیا کار همو خراب نمیکنن باز همون حکمو میدن بهش

بعدواسه مهریه چی این فقط ی موتور داره باوام ازدواج خریده پیش قسط ازش میگیرن 

ببین الان10ماه ولم کرده باورت میشه اینقدر بی وجدان نمیگ شاید باباش خرجشو نده هزارتومن بهم نداده یارا ...

منم یکسال شوهرم نداد در اخر چند ماهشو گرفتم بقیرم بخشیدم ولی چرا نرفتی یارانتو جدا کنی دیگه این تنبلی خودته هااا