2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه خواهرم این طوری بود که اول اینترنتی وقت نوبت گرفت برای مشاور بعد چند جلسه مشاوره با نامه مشاور رفت دفتر قضایی ثبتش کرد همون روز پیامک اومد و یک هفته بعد هم تاریخ جلسه دادگاه 

لایک نکنید 🙏

من شوهرم خیلی وقته درخواست داده ولی پیامی برام نیومده

اولش یه پیام باید بیاد که ثبت شده 

شاید درخواست نداده 

ابلاغیه اصلی که تعیین شعبه هست و زمان مشخص میشه بعدا میاد یعنی شاید ۱ ماه بعد حتی

تو سامانه ثنا ثبت هستی؟

من شوهرم خیلی وقته درخواست داده ولی پیامی برام نیومده

بستگی به شلوغی شعبه ها داره 

اول‌ یه پیام میاد  

بعدش ک تعیین شعبه شد‌  پیام   حضور میاد  

اگه حضوری بری  شاید  بهتر متوجه شی 

برای من  تا پیام وقت حضوری   بدن  سه ماه شد 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
بستگی داره عزیزم مال من قبلا دوماه طول کشید ولی یه پیامک براش میره که دادخواستو تنظیم کردینو تعین شع ...

شمامیدونید چی میادیعنی چی نوشته توابلاغیه وکیل منم قراره بود دادخواست بده امروز ولی ی ابلاغیه اومده ب شعبه... تجدید نظر شهرمون ارسال شده 

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

اولش یه پیام باید بیاد که ثبت شده شاید درخواست نداده ابلاغیه اصلی که تعیین شعبه هست و زمان مشخص میشه ...

سامانه ثنا نه ثبت ندارم ولی تعیین شعبه نکردن هنوز فعلا فقط وکیل گرفته و درخواست طلاق داده ممکنه شمارمو نداده باشه؟

شمامیدونید چی میادیعنی چی نوشته توابلاغیه وکیل منم قراره بود دادخواست بده امروز ولی ی ابلاغیه اومده ...

خوب اون که امده رفته تجدید نظر اونجا باز سه تا قاضی روش نظر میدن تقریبا ده روز طول میکشه تا رای دوباره به شما ابلاغ شه

خوب اون که امده رفته تجدید نظر اونجا باز سه تا قاضی روش نظر میدن تقریبا ده روز طول میکشه تا رای دوبا ...

تجدید نظر راجع ب چی؟؟ اخه شوهرم برانفقه اعتراص زده ممکن اون باشه؟ 

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

بستگی به شلوغی شعبه ها داره اول‌ یه پیام میاد بعدش ک تعیین شعبه شد‌ پیام حضور میاد اگه حضوری بر ...

نه حتی پیام ثبت هم نیومد برام شاید شمارمو نداده باشه توسامانه ثنا هم ثبت نیستم کلا