2777
2789
عنوان

هودی بپوشم یا شومیز شلوار

156 بازدید | 13 پست

فردا شب هیئت داریم ولی تو مسجده 

که خانم ها هم توشبستانن.. 

و منم قراره تو رفت و آمد باشم🫠

حالا هودی و شلوار شافل بپوشم یا شومیز مشکی با همون شلوار و بارانی سانتافا؟؟ 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هودی و شلوار 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

به نظرم هودی یکم زیادی خفت میکنه چون فضا هن بستست گرمت میشه عرق میکنی

اره خز دارم هست🙃

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

بارانی سانتافا؟

ببله 

ببله

سانتانا

دنیام قشنگ تر شد از وقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم🤍💘🫂🫠🤍سیاهم… قشنگ مثل شبِ آروم،دلنشین مثل شکلات تلخ،گرم مثل آفتاب روی پوست.سیاه قشنگه و من زیباترش می‌کنم. 🖤✨رنگم هویتمه، غرورم، و داستانم را روایت می‌کنه.درونم پر از نور و قدرته، و هر روز با همین رنگ، دنیای خودم رو می‌سازم. 🌟🖤

هودی مال مجلس نیست محیط بیرون تفریح خرید اینا خوبه

شومیز شلوار بارونی 

دنیام قشنگ تر شد از وقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم🤍💘🫂🫠🤍سیاهم… قشنگ مثل شبِ آروم،دلنشین مثل شکلات تلخ،گرم مثل آفتاب روی پوست.سیاه قشنگه و من زیباترش می‌کنم. 🖤✨رنگم هویتمه، غرورم، و داستانم را روایت می‌کنه.درونم پر از نور و قدرته، و هر روز با همین رنگ، دنیای خودم رو می‌سازم. 🌟🖤