2777
2789
عنوان

بارداری با جلوگیری طبیعی

168 بازدید | 16 پست

سلام. یک هفته پری عقب افتاد.. جلوگیری طبیعی داشتم... و لباس زیرم بعد از یک رابطه بوی منی داشت..مشکوک شدم بی بی زدم نشون نداد..بارداری قبلی بی بی نشون نمی‌داد با خون متوجه شدم

برای هم آرزو خوب کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام جلوگیری طبیعی اصلا جلوگیری به حساب نمیاد بله احتمال هست باردار باشید بی بیرو هم یه هفته بع ...

برای بارداری قبلیم یک ماه کامل گذشته بود بی بی زدم اصلا نشون نداد

برای هم آرزو خوب کنیم
علایم پریودی دو س بار داشتم باز قطع شده.. نمی‌دونم چکارکنم...پام هر دوسه روز درد میگیره ولی میکنه

جلوگیری طبیعی خودش اقدام ب بارداریه.حتی با بهم خوردن هورمون و پریود نشدن و تنبلی هرچیزی اگه خدا بخاد میشه.من پریود یکسال نمیشدم فک میکردم دارم یا ئسه میشم ناگهان فهمیدم باردارم🥴

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اتفاقا من بعدبچه ی اولم سه سال طبیعی پیشگیری کردم دوباره دلمون بچه خواست الان پسردومم شیش سالشه توی این شیش سال کلا طبیعی جلوگیری کردیم برای من که خوش شانسیه نه قرص میخورم نه امپول نه دستگاه راحت راحتم دست راستم رویسر همتون ☺️☺️