2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارشد مجدد

اولین کار این هست که لیست دانشگاه ها را پیدا کنی. بعد بری قسمت Education و ببینی چه برنامه های ارشدی دارند. و شرایط را بخونی مثلا چه نمره زبانی، چه کارشناسی باید خونده باشی (معمولا می نویسن مثلا چند واحد باید در همون فیلد خونده باشید)، بعد میزان شهریه و همینطور ددلاین

و شروع کنید به تهیه مدارک

همزمان برید سایت سفارت ایتالیا و بگردی دنبال ویزای دانشجویی و ببینید چه شرایط داره و دنبال مدارک باشید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سلام.  لطفا پیام بده به من. درباره اپلای.  کار خاصی نداره اگر اس او‌پی و سی وی  و مدرک ترجمه شدی و ایلتس  را داری. من میشناسم فردی که اینکازا میکنه ولی خدود ۷۰۰ یورو اینا میگیرن.  واقعا نمیصرفه بده.  ولی به شرطی تنهایی سر در گم نمیشی و یکی هلت بده جلو.  وگرنه خیلی راحت ددلاین از دست میره.   من به بخشی از دانسته های شما نیاز دارم ولی در عوض اپلای کار خاصی نداره.  مایل بودیذ پیام بدید.  اگر دست تنها هستید میتونیم کمک کنیم به هم.   اگر هم مایل بودید بسپارید به کسی پیام بدید اسمش را بگم.