2777
2789

گفته جای دیگه میرم اما حسم میگه دروغ گفته از طریق سوپر مارکت اینا میتونم بفهمم از کجا خرید کرده

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پلیس فتا یی مگه

مهمه برام 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
پلیس فتا یی مگه

بره ولی دروغ چرا .داره از دوستش یاد میگیره

ارهشماره مغازه داخل رسيد ميفته

مطمنی ؟مرجع اینا همش کد هست که

آره از رسید خرید میتونی بفهمی

چطوری ادرسننوشته که

مطمنی ؟مرجع اینا همش کد هست که

نمیوفته شماره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب رسیدشو میخوایرسیداشو میندازه بیرون حتما

ن ب فکرش نمیرسه همیشه تو جیباشه

نمیدونم

فقط اینو میدونم حس یه خانم همیشه درست میگه اینم از لطف خداست

من خودم الان عمیقا حس میکنم شوهرم دوباره سربراه شده یه مدت حسم میگفت داره یه کارایی میکنه و درست بود الان هم مطمئنم حسم درست میگه و سربراه شده