از سالها پیش همینجوری بودم هروقت بهش فکر میکردم حس خفگی و ترس شدید بهم دست میده . خیلی ناراحتم که اینجوری میترسم . بقیه رو میبینم که دو سه تا بچه راحت آوردن غبطه میخورم بهشون . وقتی فکر میکنم یک موجود زنده داخل بدنم داره رشد میکنه و اگه من بترسم هردومون به خط میفتیم بیشتر میترسم انگار یک جور حس میکنم که جایی گیر کردم . واقعا کسی هست مثل من باشه یا بوده اینجوری که حامله شده و دیده نه اونقدرها هم سخت نیست ؟؟ این ترس من طبیعی نیست هست ؟
بنظر من طبیعی نیست. همه ی خانوما نگرانی دارن ولی کسی ترس شدید نداره. با دکتر صحبت کن
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
ترست طبیعی نیست از اول خلقت این همه زن این دورانو گذروندن و حاضرن باز هم باردار بشن منم دو تا بارداری داشتم دوران سختی هست اما نه در حدی که ایجاد ترس کنه و خیلی اذیت کننده باشه
گفتی دوران سختیه . چه سختی داره میشه بگی ؟ من میترسم به بدترین چیزا فکر میکنم
بدترینی وجود نداره من بعد از دو تا بارداری اگه بچه می خاستم حاضر بودم دوباره باردار بشم . سه ماهه اول اگه ویار داشته باشی خوب بو اذیتت می کنه غذا درست نمی تونی بخوری که البته همه ندارن بعدشم بالاخره کمردرد ، احساس سنگینی و .... باورت میشه که چند سال گذشته سختی هاشو یادم رفته فقط یادمه شبا تا صبح چند بار بیدار میشدم بالاخره سختی داره اما سختیش شیرینه جوری نیست که ازش بترسی