2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دبیری،تاکید میکنم هر دبیری،اگه به تدریسش خوب گوش کنی،بعدش تست بزنی و مدام مرور داشته باشی(مرور با تست و مرور خلاصه ها)میتونی نتیجه خوبی بگیری

براتی هم بد نیس

در کل سوالات فیزیک آسون طرح میشن معمولا

کتاب خیلی سبز و آزمون های قلمچی و ماز و سوالات کنکورها،میتونن تو رو به درصد ۵۰ به بالا برسونن

هر دبیری،تاکید میکنم هر دبیری،اگه به تدریسش خوب گوش کنی،بعدش تست بزنی و مدام مرور داشته باشی(مرور با ...

من تغیر رشته ایم انسانی بودم از فیزیک هیجی نمیدونم

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

هر دبیری،تاکید میکنم هر دبیری،اگه به تدریسش خوب گوش کنی،بعدش تست بزنی و مدام مرور داشته باشی(مرور با ...

خدا خیر دنیا و عقبی بده بهت  

خوشبخت بشی

من میتونم یه چند تا سوال ازت بپرسم

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

من تغیر رشته ایم انسانی بودم میخوام کنکور تجربی بدم

واسه فیزیک شجاعی .ذهبی . قضاتی خوبن میر حسینی هم خوبه اما سطح بالا درس میده فکر نکنم مناسبت باشه

اما خودم به شخصه درسنامه خیلی سبز می خونم خیلی بهتر و کامل تر از کلاسه

بپرس عزیزم

شیمی مرادی یا پارسا فراهانی

برای کسی که انسانی بوده از امروز شروع کرده واسه تجربی میخونه.

بعد اگه فقط حفظیات شیمی رو بخونم چند درصد میتونم تو کنکور به دست بیارم فقط با حفظیات شیمی نه محاسباتش

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

بپرس عزیزم

سلام عزیزم 

منم دو سال از کنکور فاصله داشتم الان دانشجوام میخوام برای کنکور بخونم سه سال دیگه میتونم کنکور بدم(دو سال دانشجویی و یه سال تدریس)

ب نظرتون مشاور داشتن لازمه واقعا؟ 

و اینکه پزشکی روزانه تهران میخوام یعنی اصلا شهر دیگه یا ازاد نمیشه برم 

واسه فیزیک شجاعی .ذهبی . قضاتی خوبن میر حسینی هم خوبه اما سطح بالا درس میده فکر نکنم مناسبت باشهاما ...

من خیلی سبز خریدم جامعه عکی انیشتن تو زندان کشیده روش    اونم خوبه؟

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊