2777
2789
عنوان

خاک عالم تو سرم کی گفت دماغمو عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کورتون چرا بزنی مگه دکترت گفته

دکتر نگفت ۲ماخ بعد عمل همچی خوب بود بعد رفتم خودش برام کورتون زد منم اطلاعات نداشتم خیلی چیزی نگفتم بعد یک هفته دیدم یکوچولو استخونم تحلیل رفته

چی مصرف کردی ک اینجوری شدیچ مدت مصرف کردی؟

کورتیکواستروئیدها

من سال ۹۰ تا ۹۴ ورزش میکردم ولی از سال ۹۴ مصرف دارو رو قطع کردم ، همون موقع متوجه شده بودم ، خداروشکر ابتدای راه بود و سرفمور کلپس نشده (گرید ۲)و بعد از اون پیش فیزیوتراپ علی دایی رفتم و با فیزیوتراپی و لیزر پرتوان مگنت فرکانس تراپی ورزش پیلاتس و تمرین در استخر تونستم کنترل کنم

چی مصرف کردی ک اینجوری شدیچ مدت مصرف کردی؟

سه سال منظم ورزش و فیزیوتراپی رو ادامه دادم ، دارو درمانی کردم و از ۹۵ تا ۹۸ و کاملا برگشتم به حالت عادی (البته با کنترل وزن / با قد ۱۸۹ وزنم رو تا ۷۵ آوردم پایین) دیگه حتی میتونستم جاگینگ یا با سرعت پایین بدووم ، حتی فراغتم میتونستم برم تنیس ( ورزش تنیس ورزش بسیار تهاجمی بحساب میاد برای مفصل ران)

بعد دیگه از ۹۸ ، ۹۹ فیزیوتراپی کامل قطع کردم ، هنوز هم نیاز به تعویض ندارم

البته من کاملا لایف استایلم رو تغییر دادم نسبت به قبل که اتفاقا خیلی شیکتر و بهتر هم شده برام

الان با وزن ۸۵ کیلو همچنان سر پا هستم،۳۴ سالمه

امیدوارم اطلاعتم براتون مفید واقع شه