2777
2789

مصداق دوستی خاله خرسه یا رقابت منفی یا حسادت یا هر چی باعث مبشن بچه راه اشتباه انتخاب کنه لجباز و یکدنده بشه مغرض بشه  همسالانشو اذیت کنه دروغ بگه و خیلی رفتارای اشتباه دیگه 

من که سالهاست معلمم اینا رو با چشم خودم میبینم وقتی  روی دانش آموز مورد دار  کار میکنم خودش کم کم متوجه میشه و می پذیره اشتباه کرده و میخواد که تغییر کنه ولی والدین نمیذارن و حتی با دفاع بی جا از رفتار اشتباه بچه ؛ اونو چند درجه بدتر از قبل میکنن 

و در آخر هم دودش توی چشم خودشون می‌ره 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بسیاااار زیاد موافقم. الان تو ی تاپیک دیگه ام گفتم بعضیا فکر میکنن اسمون سوراخ شده بچه اونا افتاده پایین. 

نه کسی میتونه حرفی بزنه نه گله کنه نه انتقاد کنه نه هییچی....ایکاش بفهمن همینجورک بچه اونا عزیزه بچه بقیه هم عزیزه واسه خودشون. 

parasoo1989@
بسیاااار زیاد موافقم. الان تو ی تاپیک دیگه ام گفتم بعضیا فکر میکنن اسمون سوراخ شده بچه اونا افتاده پ ...

در واقع نسبت به بچه ی خودشون هم ظلم میکنن  نمیذارن متوجه اشتباهش بشه .

خیلی از این افراد بزرگسال  که مشکل ساز هستن در بچگی همیشه روی کارای اشتباهاشون سرپوش گذاشته شده و بهشون گفتن حق داری هر کاری دلت خواست انجام بدی

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در واقع نسبت به بچه ی خودشون هم ظلم میکنن نمیذارن متوجه اشتباهش بشه .خیلی از این افراد بزرگسال که ...

ببین همینجا خیییلیا همینجورین. واسه همین زیاد تواین تاپیکا نمیان بیان هم خودشونو نشون میدن

parasoo1989@
ببین همینجا خیییلیا همینجورین. واسه همین زیاد تواین تاپیکا نمیان بیان هم خودشونو نشون میدن

آره دیدم  .