2777
2789

چه ساعتی فروختی؟ شبا کرده؟ اگه شبا باشه سیکل نشخص داره و تو اون سیکل میاد به حساب

ما دلار فروختیم اوکی بود

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ساعتی فروختی؟ شبا کرده؟ اگه شبا باشه سیکل نشخص داره و تو اون سیکل میاد به حسابما دلار فروختیم اوک ...

اره شبا کرده

پس خیالم راحت باشه ۱۱۶میلیون الام ریختن بقیش ۶هس انگاری

چقدر استرس داره کلا

اره شبا کرده پس خیالم راحت باشه ۱۱۶میلیون الام ریختن بقیش ۶هس انگاری چقدر استرس داره کلا

قبل اینکه ببرید بفروشید برید با طرف صحبت کنید چه ساهتی بیایید با چه کارت بانکی 

اونی که من باهاش کار میکنم میگه ملت باشه آنی تو حسابته و واقعا هم سه دو یک میگم میشینه 

از خود خریدار بپرسید چه بانکی باشید اوکیه و سریعتره 

هر جایی هم نرید جایی برید سالهاس طرف اونجا کار میکنه نه اینمه امروز صرافیه فرداش لاستیک فروشی دیروزش ابمیوه فروشی.

درضمن طلا فروشام خرید فروش دارن ارز

اره شبا کردهپس خیالم راحت باشه ۱۱۶میلیون الام ریختن بقیش ۶هس انگاریچقدر استرس داره کلا

اره ۶.۴۵ سیکل بعدی فک کنم 

اره استرس داره 

من طلا فروختم طرف شبا کرد شوهرم میگفت بریم خونه گفتم نه همین دور و ور بچرخیم تا پول بیاد به حساب 🤣

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

طلافزوشی دیگه زیاده اخه دیوار دیگه چرا اخه

چی بگم مخم رگ به رگ شد تاپیکشو خوندم یادش میوفتم میخوام بکشم این زنای چفتوچولو ابرو بقیه زنها هم میبرن افتخار هم میکنن بدون اقایی بلد نیستیم کاری کنیم