2777
2789
عنوان

مراسم عقدمو چطوري بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 44 پست

ازدواج کردب؟همیسه تاپیکاتو می‌خوندم ک سختگیر بودی 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

عقد با عروسهمیتونی تو محضر کادو گرون فامیل نزدیکتو بگیرییه جشنم تو تالار بگیری فامیلای دور دعوت کنی ...

این میشه چند تا مراسم ک 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد کادو نداره ک فامیل ها بگن فقط نزدیک ها کادو میدن منظورم هزینه مراسم بود نوشتم غذا 😬

چرا بخاطر شام مجبور میشن کادو بدن سر عقد دیگه 

بله عقد چیزی که میدن اصلش نون پنیر سبزی هست که تزیین میکنن بعضی جاها با گردو میدن

بله تزئین میکنن اما برای خوردن نمیدونم این میدن یا نه‌ 

بله تزئین میکنن اما برای خوردن نمیدونم این میدن یا نه‌

بله برای خوردن هم میدن 

میتونی شیرینی و شربت هم بدی تو پک های شیک 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ازدواج کردب؟همیسه تاپیکاتو می‌خوندم ک سختگیر بودی

عزیزم تایپیک ها تو دیدم از صمیم قلب برات آرزوی خوشبختی کردم بابت بهم خوردن اون نامزدی اصلا ناراحت نباش و خداروشکر کن زود شناختی این اعجوبه هارو

عزیزم تایپیک ها تو دیدم از صمیم قلب برات آرزوی خوشبختی کردم بابت بهم خوردن اون نامزدی اصلا ناراحت نب ...

فداتشم عزیزدلم ایشالا اون یکی دوستتم ازدواج کنه 

فعلا ک شرایط خوب نیس برام گلم انشالله خدا ب زندگیم نگا کنه 🥲♥️♥️♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

فداتشم عزیزدلم ایشالا اون یکی دوستتم ازدواج کنه فعلا ک شرایط خوب نیس برام گلم انشالله خدا ب زندگیم ن ...

فدای تو عزيزم

بعدا پسره بهت پیام اینا نداد؟

فدای تو عزيزمبعدا پسره بهت پیام اینا نداد؟

نه دیگه اصلا