2777
2789

یعنی روی واقعیشونو نشون میدن؟

یعنی چه زمانی میفهمی کسی واقعیه یا نه؟

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بهشون باج ندی عین خودشون رفتار کنی همیشه رابطه هاتو باید دوطرفه باشه نه اینکه تو یطرفه تلاش کنی ...

ببخشید می پرسم اینکه محترمانه دليل تغییر رفتار کسی نسبت‌ به‌ خودمون رو بپرسيم کار بدیه؟🥲🥲🥲

ببخشید می پرسم اینکه محترمانه دليل تغییر رفتار کسی نسبت‌ به‌ خودمون رو بپرسيم کار بدیه؟🥲🥲🥲

اگه پررو تر نمیشه و از اینکه ببینه روی چه رفتاری حساسی و نقطه ضعش کنه ازارت بده و با روانت بازی کنه 

بپرس 

فقط حساسیت و نقطه ضعفتو دست ادمای سادیسمی نده بفهمم ازارت میدن 

برعکسشو انجام میدن حرصت بدن

اگه پررو تر نمیشه و از اینکه ببینه روی چه رفتاری حساسی و نقطه ضعش کنه ازارت بده و با روانت بازی کنه ...

من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم که از دستش ندم 🥲 🥲 🥲 

بعدها یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد و بعدم کامل قطع رابطه کرد 🥲 🥲 🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲