2777
2789

خوابگاه خصوصیم . تمام کرایه رو تا پایان سال پرداخت کردم دیگه نمیتونم برم جای دیگه . 

کسی که اتاق ها رو تمیز میکنه با همون دستکش که دستشویی رو تمیز کرده و اشغال های دستشویی رو برداشته میاد اتاق ها رو تمیز میکنه این وسط به میز دست میزنه به کتابام دست میزنه به تخت دست میزنه به دستگیره در دست میزنه امروز دستمالشو که تمیدونم کجاها رو تمیز کرده بود آویزون کرده بود به دستگیره اتاق یا مثلا کفش ها رو با همون دستکش از تو جاکفشی برداشته که جا کفشی رو تمیز کنه یا نمیدونم تخت منو جابجا کرد که زیرشو تمیز کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای ننه گوشت تنم ریخت.

بهش بگو داخل اتاق تمیز نکن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
زیاد حساس نباش فوقش بعدش که رفت دوباره همه اتاق تو خودت تمیز کن چون پول شو دادی دیگه نمیتونی کاری بک ...

ببین خب الان با اون دستکش ها به سه جفت کفش من دست زده باید اینا رو ببرم حموم بشورم به کاپشنم دست رده باید بندازم لباسشویی خیلی سخته برام واقعا 

به مسیول خوابگاه بگو حتما، اگه جواب نداد بگو اتاقو تمیز نکنه یه جا و و گردگیری هفته ای یا دو هفته یه ...

به مسئول خوابگاه گفتم . گفت خانم فلانی ده ساله اینجا کار میکنه تو اولین نفری هستی که اعتراض میکنی خیلی خانم بامحبتیه همه بچه ها دوستش دارن 

هم اتاقیمم فامیلشه . چندبار گفتم لازم نیست جارو بکشه خودم میکشم  اون اعتراض کرده 

ببین خب الان با اون دستکش ها به سه جفت کفش من دست زده باید اینا رو ببرم حموم بشورم به کاپشنم دست رده ...

خب گس دفه بعدی دوتا دستکش حاصر کن وقتی اومد اتاقت بهش بگو وسواس داری لطفا اینا رو دستش کنه تمیز کنه همه جا رو بعد دربیاره