2777
2789
عنوان

بیرون میرید چقدر ارایش میکنید

209 بازدید | 32 پست

اونایی که محجبه هساین هم جواب بدین.شما اصلا ارایش میکنید؟

من خودم معمولیم محجبه نیستم بی حجابم نیستم.کرم ضد افتاب مداد چشم و ابرو و رژگونه و رژ و ریمل میزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اعتماد بنفسم پایینه خیلی ارایش میکنم

نه اینکه ارایش غلیظ کنمااا!

ولی از همه چی استفاده میکنم

گویی قمارخانه ی ((هیچ)) است روزگار؛هربار شادمان شدم از بُرد ، باختم.‌‌‌... اگه امضامو میخونی میشه واسم دعا کنی؟🌱💔

منم معلومیم ضدآفتاب با یه تینت لب. این میکاپ ثابت من تو همه جاس حتی دانشگاه 😬

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مژه هام کاشته 

اول پرایمر بعد کرم پودر و کانسیلر بعد پودر فیکس و پنکک و رژ گونه و هایلایتر مداد ابرو مداد چشم رژ و خط لب و رژ لب و سایه

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

ریمل وخط چشم... لیپ گلاس... کانسیلر... پودر فیکس...رژگونه . البته وقتی با نامزدم میرم بیرون آرایش میکنم... در غیر این صورت خیر 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

منم معلومیم ضدآفتاب با یه تینت لب. این میکاپ ثابت من تو همه جاس حتی دانشگاه 😬

خوش به حالت 

من ابروهام خیلی بد حالته باید حتما تاجش رو با مداد یکم بکشم.مژه هم بوره باید ریمل و مداد چشم بکشم 

چون خیلی سفیدم باید رژ و یکم رژگونه کمرنگ هم بزنم

ضدافتاب 

ژل ابرو  

رژگونه 

رژلب و بالم لب 

فرمژه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

از آرایش بدم میاد ک چی بشه چرا خودمو انقد تغییر بدم؟؟؟ چرا خودمو نپذیرم؟؟؟ ی ضدآفتاب و ژل ابرو میزنم ...

چقدر خوب

من انقدر ابروهام بد مدل و کمه ژل ابرو هم جپاب نیست یکم با مداد براش تاج میکشم فقط😂😂😂🤦‍♀️