2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمرکز مغز رو موضوع دیگه حالا میخواد تفریح باشه یا ورزش یا تمرکز فکری یا هر چیز دیگه به مغز اجازه نده بهت آسیب بزنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

به نظرم همه دارن فقط خودشونو با یچی مشغول میکنن ..چون بی کاری باعث نشخوار فکری میشه

اصلا بیکار نیستم 

یه بچه کوچیک دارم یه بچه مدرسه ای یه سره مشغول کارم ولی همزمان فکر میکنم

دیروز ۸ بیدارشدم چون مهمون داشتم بشور بساب بپز و .... تا ساعت ۳ شب خوابم نبرد کل شبانه روز دارم فکر میکنم

اره اگر وقت داشتم میرفتم گردش و تفریح باشگاه خیلی بهتر بود ولی شرایطش رو ندارم

اصلا بیکار نیستم یه بچه کوچیک دارم یه بچه مدرسه ای یه سره مشغول کارم ولی همزمان فکر میکنمدیروز ۸ بید ...

یه روش بهت میگم به عنوان روانشناس.

بلتد بلند صحبت کن تو طول روز مثلا بلند بگو اول ظرفارو بشورم بعد سیب بخورم دریخچالو مثلا باز کنم هرکاری می کنی بلند اعلام کن یه مدت دیگه میبینی تو زمان حال زندگی می کنی