2777
2789
عنوان

وای کل صفحه شده تبلیغاااااااات

49 بازدید | 8 پست

خب جمع کنید سایتو بکنیدش سایت تبلیغات اسنپ و دیجی دیگه

از همین امروز ۱۴۰۴/۷/۱۱میخوام امضام بشه دفتر خاطرات دختر کوچولوم ماهلین❤️امروز جمعه ساعت۵ صبح ومن کنار دخترکوچولوم که خوابه، دارم برنامه ریزی میکنم با رفیق قدیمیم چجوری عصر خوش بگذره بهمون، تنها رفیقم قلبم پایه ثابت خوشی هام👩‍❤️‍👩امروز۱۴۰۴/۷/۱۵ دارم می‌نویسم ،ماهلینم داره تلاش میکنه برای چهاردست و پارفتن، دیشب موقع شام‌خوردن براش میخوندم و دخترکوچولوم از ته دل با اون صدای قه قه ته گلوش میخندید و‌ذوق میکرد انگار تمام دنیا رو به من میدادن🤱 خدایاشکرت ❤️ این پاییز زیبا برام قشنگترین پاییزه 🍁امروز ۱۴۰۴/۸/۱داریم بادخترکوچولوم و همسرم برمیگردیم شهرمون،ساعت۳صبحه و دلتنگم برای خانوادم دوستام و خاطراتم،اما فقط به عشق ماهلینم دارم برمیگردم🍁امروز۱۴آبان۱۴۰۴ ماهلین از دیروز دستشو میگیره به وسایل میخواد بلندشه و دائما باید مراقب باشم شیرینی زندگیم اینوبدون عاشقانه دوستت دارم🍁الان۶صبح۴ آذره دیروزبه معنای واقعی اذیت و شیطنت کردی دخترجون نه گذاشتی صبحونه ناهاربخورم نه گذاشتی آب بخورم نه گذاشتی نفس بکشم😁یادم باشه بزرگ شدی بگم تو غربت چی به سر من غریب آوردی🥲 راستی این کلمه جدید که میگی و هنوزم نمیدونم منظورت چیه،گنگیش یا یه وقتا گیشششت خیییلی نازه دردونم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردشور این سایت 

کاش بتونم دیگه نیام 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

یه کلیک اشتباه کنی تمومه

امروز دیگه یهو پاییین صفحه سیاه میشه و کلی تبلیغ میاد

از همین امروز ۱۴۰۴/۷/۱۱میخوام امضام بشه دفتر خاطرات دختر کوچولوم ماهلین❤️امروز جمعه ساعت۵ صبح ومن کنار دخترکوچولوم که خوابه، دارم برنامه ریزی میکنم با رفیق قدیمیم چجوری عصر خوش بگذره بهمون، تنها رفیقم قلبم پایه ثابت خوشی هام👩‍❤️‍👩امروز۱۴۰۴/۷/۱۵ دارم می‌نویسم ،ماهلینم داره تلاش میکنه برای چهاردست و پارفتن، دیشب موقع شام‌خوردن براش میخوندم و دخترکوچولوم از ته دل با اون صدای قه قه ته گلوش میخندید و‌ذوق میکرد انگار تمام دنیا رو به من میدادن🤱 خدایاشکرت ❤️ این پاییز زیبا برام قشنگترین پاییزه 🍁امروز ۱۴۰۴/۸/۱داریم بادخترکوچولوم و همسرم برمیگردیم شهرمون،ساعت۳صبحه و دلتنگم برای خانوادم دوستام و خاطراتم،اما فقط به عشق ماهلینم دارم برمیگردم🍁امروز۱۴آبان۱۴۰۴ ماهلین از دیروز دستشو میگیره به وسایل میخواد بلندشه و دائما باید مراقب باشم شیرینی زندگیم اینوبدون عاشقانه دوستت دارم🍁الان۶صبح۴ آذره دیروزبه معنای واقعی اذیت و شیطنت کردی دخترجون نه گذاشتی صبحونه ناهاربخورم نه گذاشتی آب بخورم نه گذاشتی نفس بکشم😁یادم باشه بزرگ شدی بگم تو غربت چی به سر من غریب آوردی🥲 راستی این کلمه جدید که میگی و هنوزم نمیدونم منظورت چیه،گنگیش یا یه وقتا گیشششت خیییلی نازه دردونم❤️

وای دیروز یه ماشین شاسی بلند گنده داشت رد میشد‌رو مخ یعنی

برامن الانم داره رد میشه