2777
2789
عنوان

راجع به عروسی کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست
پشمام‌ گچ سیمان؟ 🤦🏼‍♀️

چیه 😂

خو خوشم نمیاد 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بنظرم خیلی زشتهاگر دوست نداره خودش رو بزنه به مریضی یا یه بهونه ای بیاره بپیچونه نرهاما اینکه با روس ...

فقط میخوام زود تموم بشه راحت شم 

بعذش گیر مهمونا هستیم

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط میخوام زود تموم بشه راحت شم بعذش گیر مهمونا هستیم

من خودمم اصلا اهل رقص و اینا نیستم اما این کاری که میگی بی احترامی به کل مجلسه یجورایی

اگر نمیخوای نرو یا اگر میری درست برو

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
من خودمم اصلا اهل رقص و اینا نیستم اما این کاری که میگی بی احترامی به کل مجلسه یجوراییاگر نمیخوای نر ...

دست خودم نیست که وگرنه دلم نمیخواد ۱۰۰ سال یه بارم ریختشو ببینم 

البته اگرم دوسش داشتم فرقی نداشت من اصلا در شرایط روحی مناسبی نیستم شبیه کسیم که تازه عزیزشو از دست داده 

دست خودم نیست که وگرنه دلم نمیخواد ۱۰۰ سال یه بارم ریختشو ببینم البته اگرم دوسش داشتم فرقی نداشت من ...

اینایی که میگی درسته اما دلیل نمیشه کاری که میگی بکنی

ممکنه هر ادمی از خواهرش برادرش یا عروس و دامادشون حتی متنفر باشه اما توی مجلسی که خانواده و فامیل و دوست هر دو طرف هستن باید ظاهر و ابرو رو حفظ کرد 

فکر نکنم چند ساعت تحمل کردن چیزی باشه که نشه انجامش داد 

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
اینایی که میگی درسته اما دلیل نمیشه کاری که میگی بکنیممکنه هر ادمی از خواهرش برادرش یا عروس و دامادش ...

حتی نمیتونم لبخنذ بزنم

هیچکس حال روحی منو درک نمیکنه 

باور کن اگر یه تفنگ داشتم خالی میکردم مستقیم تو مغزم بدون هیچ تعللی منتها از مرگ همراه با درد میترسم 

حتی نمیتونم لبخنذ بزنمهیچکس حال روحی منو درک نمیکنه باور کن اگر یه تفنگ داشتم خالی میکردم مستقیم تو ...

من روانشناسم و میدونم چی میگی

خودمم سالها درگیر افسردگی بودم و هستم

اینکه بشینی یه گوشه و بخوای خودت رو بکشی هم در این حال طبیعیه، اما این رو بدون همه ی ما یک روز میمیریم و در این زندگی راه های بهتری هم هست که زندگی کنیم و مسیری رو بریم تا روزی که در زمان خودش بخوایم از دنیا بریم

شما هم بهتره زودتر درمان رو شروع کنی چون هر چقدر بگذره برات سخت تر میشه