2777
2789
عنوان

هفته 15 چقدر جنسیت درسته به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 42 پست
حالا دوست داری چی باشه؟علایمت چیه؟

خودم دوست داشتم دختر باشه که دخترم یه خواهر داشته باشه.

علائم خاصی که ندارم فقط ورم کردم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دکترت نوشته باشه که بگیره ازت

خاک تو سر دکترم کنم 

مثلا بارداری پر خطرم 

یدونه اینو ننوشته 

به نظرت صبر کنم تا انومالی یا برم سرویکس اندازه بگیرم 

دو قلو هستش 

ماله تو چند بود؟ 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من هفته 16 جنسیتو فهمیدم درست بود

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

خاک تو سر دکترم کنم مثلا بارداری پر خطرم یدونه اینو ننوشته به نظرت صبر کنم تا انومالی یا برم سرویکس ...

اگه با بیمه میری برای سونو بگو حتما بنویسه چون ازاد حساب میشه اگه خودت بگی.

از من ۳۶ بود ان تی اینجا دیگه ندادم گفت بسته است دیگه منم نپرسیدم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اگه با بیمه میری برای سونو بگو حتما بنویسه چون ازاد حساب میشه اگه خودت بگی.از من ۳۶ بود ان تی اینجا ...

مرسی جواب دادی همیشه برام سوال بود طول سرو

فک کنم ۳۶خوبه خداروشکر 

انشالله به سلامتی فارغ بشیم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خودم دوست داشتم دختر باشه که دخترم یه خواهر داشته باشه.علائم خاصی که ندارم فقط ورم کردم

منم به خاطر دخترم یه بچه دیگه آوردم که تنها نباشه.از وقتی ان تی رفتم گفته احتمال پسر دخترم گریه میکنه

مرسی جواب دادی همیشه برام سوال بود طول سروفک کنم ۳۶خوبه خداروشکر انشالله به سلامتی فارغ بشیم

الهی امین

منم به خاطر دخترم یه بچه دیگه آوردم که تنها نباشه.از وقتی ان تی رفتم گفته احتمال پسر دخترم گریه میکن ...

به ان تی اهمیت نده.

هرچی هست سالم و سلامت باشه عزیزم