2777
2789

بچه‌ها، من یه دو ترم دیگه دارم که فارغ‌التحصیل بشم (رشتم انگلیسی) و بعد میخوام ایلتس و مدرک تیسولم رو بگیرم که به واسطه اونا مدرس بین المللی انگلیسی میشم و راحت میتونم برم خارج از کشور تدریس کنم و حقوق به دلار بگیرم. البته گرفتن اون مدرک ها سر جمع شاید حدود ۲۰۰۰ دلار بشه و به این آسونی هم نیست....

یه خواستگار خوب برام پیدا شده مهندسه و تو یکی از این شرکت های بزرگ مربوط به پالایشگاه و پتروشیمی کار میکنه. سن و قدش ه‍م خوبه ظاهرا سیگارم نمیکشه. هنوز ندیدمش. 

ولی از یه طرف میگم اگه ازدواج کنم تهش یه زندگی معمولی دارم و بازم از شرایط آب و هوا و گرونی و معیشت ناراضیم! و تا آخر عمرم پشیمونم که نرفتم. اگه ازدواج نکنم و احیاناااااا نشه برم خارج اونوقت این مورد هم که همیشگی نیست صبر کنه برام 🥲

نمیدونم چکار کنم....

طبق نظر هیچ کس تصمیم نگیر چون اول و اخرش این تویی که باید باهاش کنار بیای 

قشنگ بشین تا ده سال ایندتو تصور کن مثبت و منفیا رو بچین تا منطقی تصمیم بگیری

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم تا عاشقش نشدی زودتر برو 

تازه بعدا که توی ازدواجتون به مشکل برخوردید ممکنه ابراز پشیمونی کنی🥲 و این هم به تو آسیب میزنه هم اون

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

اگه میدونی رفتنت حتمیه و ازش اطمینان داری پس ازدواج نکن

مهم ترین هدف منم همینه ک برم کانادا و هیچوقت بخاطر ازدواج ازش نمیگذرم،،باید ببینی کدومش برات با ارزش تره

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

چه فعلو انفعلاتی تو مغز باید دیشبیاد که ادم نتیجه بگیره با مدرک زبان اگلیسی بره کشور انگلیسی زبان زبان درس بده به ادمای اونجا!!

خوشبینانه ترین برداشت اینه که معلم ادبیات مدرسه بخوای بشی که اونم محاله وقتی رزومه نداری و ازینجا برای کار دعوت نامه بدن بهت 

رویا داشتن خوبه ولی منطق توش نباشه فقط ازاره

کاربرای اینجا نصور میکنن مهاجرت یعنی بلیط خریدنو رفتن فکر ویزاش نیستن هر ویزایی شرایطی داره

چه فعلو انفعلاتی تو مغز باید دیشبیاد که ادم نتیجه بگیره با مدرک زبان اگلیسی بره کشور انگلیسی زبان زب ...

دوست عزیز چه فعل و انفعالاتی تو مغز خودت رخ داد که همچین کامنتی گذاشتی؟!؟؟ اولا اینکه من نگفتم میرم کشور انگلیسی زبان دوما اینکه رشته تخصصی خودم تو این زمینه هست بهتر از هرکسی میدونم مدارکی مثل دلتا و سلتا و تیسول و ایلتس و... غیره کجا و چقدر بکار میان و بازار کارشون چطوره. بعضی از اساتید خودم تو این زمینه فعال هستن. تمام کشورهای عرب خلیج فارس و ترکیه و خیلیای دیگه جذب مدرس با همون مدارک بین المللی دارن. و هرکس دوست نداشت هم میتونه یه پلی برای خودش بسازه که از این طریق بعدا بره اروپا. 

چه فعلو انفعلاتی تو مغز باید دیشبیاد که ادم نتیجه بگیره با مدرک زبان اگلیسی بره کشور انگلیسی زبان زب ...

ضمنا خودم صفر تا صد مهاجرت و روند ویزا گرفتن رو میدونم لازم نکرده شما به من بگی :))))) 

خب پس تاپیکت زدنت چیه؟!!

تاپیکم بی دلیل نبود. میخواستم نظر خواهی کنم چون موندم تو دو راهی. مشکلم همین احتمالی بودن جور شدن شرایط برای مهاجرته، اینکه هرروز دلار گرون میشه و نمیدونم ریسک کنم بمونم با شرایط اقتصادیم که چندان استیبل نیست یا اینکه همین نقد رو قبول کنم و ازدواج کنم ... 

تو میگی صفر تا صد قضیه رو میدونی

الان اصلا به انتخاب دو گزینه نرسیدی 

یعنی نه ویزای کاریت جلوته نه ویزای تحصیلیت

و این رویاپردازیه نه انتخاب

فقط قیمت دلاره؟! قوانین مهاجرپذیری هر ساله عوض میشه حتی تو همون حوزهدخلیج فارس عرصه روز به روز تنگتره برای ایرانیا

خلاصه من نمیفهمم تو بین چیو چی داری انتخاب میکنی و از نظر فقط داری رویاردازی میکنی و تازه استارت برنامه که اون اسمش انتخاب نیس چون فقطیک گزینه ملموس رو میز داری

تو میگی صفر تا صد قضیه رو میدونیالان اصلا به انتخاب دو گزینه نرسیدی یعنی نه ویزای کاریت جلوته نه ویز ...

خداییش عقل نداری راحتی. اگر ویزا رو داشتم نمیومدم نظر خواهی، چون هنوز فارغ‌التحصیل نشدم و دارم واسه این مسیر برنامه میریزم و ایلتسمو مطمئنم نمره بالا میگیرم حداقل. ویزای تحصیلی هم صرفا با تمکن مالی نیست مثلاً آلمان با یه نوع بورسیه daad کلا این مورد رو کاور میکنه و بعضی از بورسیه ها تا بخشیش رو. یا اینکه اگر کسی از اونجا برام vouch کنه اصلا مطرح نیست تمکن دوازده هزار یوروییش. اگه به حرف تو باشه که الان باید بدون منطق پس فقط ازدواج کنم! 

از این به بعد خواستی ادای باهوشا رو دربیاری یه سرچ بکن یکم اطلاعاتت بره بالا :)))

یه مورد دیگه اینکه تیسول کلا مخصوص آموزش انگلیسی به غیر انگلیسی زبان هاست, این که بخوام برم کشور انگلیسی زبان و ادبیات درس بدم رو نمیدونم از کجات در آوردی؟! :))))