2777
2789
عنوان

شدیدا احساس عقب موندن میکنم

137 بازدید | 25 پست

من بار سوممه دارم کنکور میدم

متولد اسفند هشتادو سه هستم 

بعد اونوقت کوچیک تر از من رفتن دانشگاه حالا هر رشته ای 

من اونوقت دست دست میکنم 

دانشجو انصرافی بودم پشت کنکور موندم نهایی مو بهتر دادم،درصدام تو کنکور خراب کردم

ازین ور تشریحی خوب تستی خراب 

واقعا دیگ از پسش بر نمیام 

امسالم ک معلوم نیست چ خاکی بسرم میریزم 

خودمو دیوونه کردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنده هم اولین کنکورم سال 402 بود

و الانم فک کنم سومین سال پشت کنکوریمه

کی به کیه؟ کجای دنیا نوشتن همه باید 18سالگی وارد دانشگاه بشن؟  باز دم خودمون گرم ازالان داریم میخونیم، بعضیا میرن عمرشونو تو رشته های دیگه میدن، حتی میرن سرکار، یا ازدواج میکنن تازه 30 سالگی کنکور میدن وقبول میشن

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

خب ادامه نده. ترم بهمن برو دانشگاه. مهم نيست اصلا دانشگاه.ارنقدر. مهم اينه كه بعدش كار گير بياري يا ...

چه حرفیه که جوونیت داره میره

قرار نیست به خاطر جوونی کردن کل ایندمونو اتیش بزنیم 

تا کنکور فکر کنم ۷ ماه اینا مونده

ادم ارزش داره به خاطر زندگیش ۷ ماه تلاش کنه

She is working on a bio…

بنده هم اولین کنکورم سال 402 بودو الانم فک کنم سومین سال پشت کنکوریمهکی به کیه؟ کجای دنیا نوشتن همه ...

خب همش به فکر دو سالمم ک هدر دادم 

ولی من خیلی تلاش کردم این مصوبه تاثیر معدل اومد،بدتر شد

حسابداری علاقه نداشتم

قرار نیست که همه 18 سالگی برن دانشگاه
من خودمم انصراف دادم بعدش رشته موردعلاقمو قبول شدم تو هم میتونی صددرصد

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

قرار نیست که همه 18 سالگی برن دانشگاهمن خودمم انصراف دادم بعدش رشته موردعلاقمو قبول شدم تو هم میتونی ...

منم پشت کنکور موندم قبول شدم

تو دانشگاهمون کلی 30 40 ساله داریم

She is working on a bio…