2777
2789

تولد پسرام و همسرم یروزه

تمش به خواست پسر بزرگم هرسال ابیه😐

منم هرسال ی لباس ابی پوشیدم و عکس داریم

امسال دیگ نمیخوام لباس بخرم 

لباس بله برونم برا ده دوازده سال پیش ابی بود دو‌تیکه بود 

ی سارافون بلند استین دار 

ی شنل تور کار شده روش

حالا میخوام اون سارافون زیریشو خالی بپوشم سادست ولی نمیدونم کسی اینجور میپوشه😅😅😅😅

نظرتونو بدید

مامان دوتا گل پسر

عکسی چیزی ازش نداری ؟ چون تصوری از لباسی که میگی ندارم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرستادم عزیزم

مرسی عزیزم هروقت اومد لایک کن

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

سلام گلم مبارکشون باشه ایشالله جشن 120 سالگیشون.چند سالشونه گلم؟ کادو چی خریدین من تولد پسرمه نمیدون ...

فدات گلم

برای دومین بار ماشین شارژی خریدیم براش مدل لامبورگینی شو میخواست قبلیه ماشین افرودی بود 

پسر کوچیکم یک سالش میشه متوجه کادو نیست چیزی نخریدم

مامانم برا پسر بزرگم کفش اسکیت خریده 

تولد پسر شمام مبارک باشه

مامان دوتا گل پسر

لایک

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سلام گلم مبارکشون باشه ایشالله جشن 120 سالگیشون.چند سالشونه گلم؟ کادو چی خریدین من تولد پسرمه نمیدون ...

چند سالشه پسرتون 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

منتظر عکسممم

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀