2777
2789
عنوان

دلم صاف نمیشه

211 بازدید | 27 پست

من اصلا ادم کینه ای نبودم تو زندگیم

ولی خیلی اتفاق ها افتاد که باعث شد دلم دیگه باخانواده همسرم صاف نشه حتا تو ظاهر هم نمیتونم دیگه باهاشون خوب رفتار کنم...مادرشوهر پدرشوهر من جوون ۴۲و۴۹سالشونه ولی مثل پیرها دارن تو ریز ودرشت زندگیم دخالت میکنن ونظر میدن اوایل که به خودم میگفتن من اهمیت نمیدادم الان پشت سرم تو گوش شوهرم میخونن...خستم کردن

هرچیزی که فکرش کنید رو میخوان از زندگی من بدونن حتا روش جلوگیریم رو ولی همه چی رو از من قایم میکنن

امروز صبح مادرشوهرم پاشده اومده دم در به شوهرم که داره میره سرکار میگه چرا هیچ کلید زاپاسی خونه ما نذاشتین همین الان پاشو کلید زاپاستون رو بیار بذار اینجا،یاهفته قبلی برای بار هزارم دیدم پدرشوهرم به گوشی شوهرم پیام داده فلان مساله رو که درباره زندگی خودمم هست ازقضا رو به زنت نگو

دیوونه شدم بخدا

انقدری از چشمم افتادن واذیتم کردن که حتا دیگه تو روشون هم نمیتونم باهاشون خوب باشم

من ۴۱ سالمه

و اینکه مثلا من توی این سن میتونستم مادرشوهر یا مادرزن باشم دیونم میکنه 🥲

چه حس عجیبی بهم دست داد

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴۱ سالمهو اینکه مثلا من توی این سن میتونستم مادرشوهر یا مادرزن باشم دیونم میکنه 🥲چه حس عجیبی بهم ...

ببخشید صحبتم باعث شد همچین حسی بهتون دست بده من مادرشوهرم زود ازدواج کرده وبچه دار شده

منم نزدیک ۴۰ هستم و هنوز حسرت فرزند دارم دلم گرفت

نه من دلم نگرفت

یه جوری شدم خوشم نیومد.

من یه دختر ۱۱.۵ ساله دارم که فرزند خونده هست

چرا زودتر اقدام نکردین از طریق بهزیستی اگر اینقدر بچه دوس داری عزیزم.

ببخشید صحبتم باعث شد همچین حسی بهتون دست بده من مادرشوهرم زود ازدواج کرده وبچه دار شده

نه عزیزم به شما مربوط نیست که راحت باش

یه لحظه خودمو توی اون موقعیت تصور کردم خوشم نیومد.

اونم یه فضولی مثل مادرشوهر شما

خدا بهت صبر بده.

ببین همسرتو سمت خودت نگه دار اون وقت اونا نمیتونن کاری بکنن.

البته احتمالا سن جفتتون کمه و کار تو خیلی سختتر.

نه من دلم نگرفتیه جوری شدم خوشم نیومد.من یه دختر ۱۱.۵ ساله دارم که فرزند خونده هستچرا زودتر اقدام نک ...

والا هم دیر ازدواج کردم ۳۰ سالم بود هم شوهرم سه چهار سال  بچه نمیخواست و هم بعدش قسمتم نشد خلاصه

شوهرم فرزند خونده قبول نمیکنه

برامن همچی فقط شد حسرت

عزیزم منم دقیقا تو شرایط تو ام، دقیقا همه این چیزایی رو که گفتی و گفتی که دلت با خانواده همسرت صاف نمیشه رو منم دقیقا همینطوریم، خیلی دخالت کردن تو زندگیم حتی مادرشوهرم تا شام ناهار خونمون رو هم از شوهرم میپرسه، کلا 5 ماهه عروسی کردم تو این 5 ماه چه دعواهای بدی که با شوهرم سر دخالت های مادرشوهرم نکردم، روزای شیرین زندگیم رو تلخ کرده، همین الآن زنگ زدم مشاوره وقت گرفتم که با شوهرم بریم ( البته اولش شوهرم راضی نمیشد که بریم مشاوره به خاطر هزینه و... ولی اونقدر دیگه دعوا کردیم که دیگه خود به خود راضی شده) 

والا هم دیر ازدواج کردم ۳۰ سالم بود هم شوهرم سه چهار سال بچه نمیخواست و هم بعدش قسمتم نشد خلاصهشوهر ...

ببین فکر نکن برای دلخوشیت میگما

چند بار توی همین سایت گفتم

بچه دقیقااااااا عین یه بمب وسط زندگی آدم میوفته.

اگه شوهرت خوبه زندگیت خوبه به همونا بچسب و عشق و حال کن.

عزیزم منم دقیقا تو شرایط تو ام، دقیقا همه این چیزایی رو که گفتی و گفتی که دلت با خانواده همسرت صاف ن ...

منم دقیقا۶ماهه ازدواج کردم وتمام روزهای خوب زندگیم به گند کشیده شد انقدری دعوا کردیم سرخانوادش که خودمون دوتاهیچ مشکلی نداریم باهم

عزیزم منم دقیقا تو شرایط تو ام، دقیقا همه این چیزایی رو که گفتی و گفتی که دلت با خانواده همسرت صاف ن ...

استارتر عزیز زنگ بزن 1480 مشاوره بگیر، اینجا کاربر ها میگفتن اما فکر نمیکردم خوب باشه، تا اینکه تماس گرفتم، تماس بگیر و اگه گفت باید حضوری مشاوره زوج درمانی برید ازش راهنمایی بگیر که توی شهرتون مرکز دولتی معرفی کنه برید مشاوره. مشاوره آزاد بیرون جلسه 700 بود یه مرکز مشاوره دولتی معرفی کرد جلسه ای 250 و همین الآن وقت گرفتم. 

قطعا سن شما خیلی کمه بعنوان یه تجربه چندساله بهت میگم فقط وفقط خودت حرف بزن ونظرتو شکایتی که داری وبگو از شوهرت توقع نداشته باش که حرف بزنه و از اونا بخواد که دخالت نکنن چون هرگز این کارو نمی‌کنه نه شوهر تو و نه هیچ مردی چون مردها پدر مادرشون در اولویت هستند و نمی‌خوان اون‌ها رو ناراحت کنند اگر سکوت کنی و حرف نزنی شک نکن که که چند سال بعد دلت پر از کینه خواهد شد و کلی مسئله حل نشده برات باقی می‌مونه

منم دقیقا۶ماهه ازدواج کردم وتمام روزهای خوب زندگیم به گند کشیده شد انقدری دعوا کردیم سرخانوادش که خو ...

دعواهای ما هم دقیقا فقط و فقط سر خانوادش هست و با هم دیگه مشکلی نداریم. 

البته اینم بگم من از مشاور که رسیدم گفت باید مرد یعنی همسرتون روابط شما با خانوادش رو مدیریت کنه و... 

مثلا خانوادش سوال شخصی از زندگیتون میپرسن این همسرت هست که باید برگرده و به مادرش بگه مامان جان سوال شخصی و خصوصی زندگی من رو نپرس 

اما همسر منم همه چیزایی رو که نباید به مادرش میگه و واقعا به بلوغ ازدواج نرسیده. 

دعواهای ما هم دقیقا فقط و فقط سر خانوادش هست و با هم دیگه مشکلی نداریم. البته اینم بگم من از مشاور ک ...

مردها همشون بچه ننه هستن تاهزارسال نمیان مادراشون رو ناراحت کنن میگه حالا بپرسه مگه چیه نگرانمونه

قطعا سن شما خیلی کمه بعنوان یه تجربه چندساله بهت میگم فقط وفقط خودت حرف بزن ونظرتو شکایتی که داری وب ...

من روم نمیشه بهشون چیزی بگم متاسفانه خیلی کم زبونم🥲همشو سرشوهرم خالی میکنم