2777
2789

دکتر بهم تقویتی داده

ی قرصم داده تخمک قوی میکنه

بعد من ۲تا بارداری بکی پوچ یکی هم شیمیایی بود

اگه مشکل از اسپرم باشه و من تخمکام قوی شه دوباره بازداز شم‌ممکنه بازم سقط شه؟همسرم فعلا ازمایش نرفته و من سونو تنبلی نداشتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرت باید حتما سونوگرافی بده دکترتون تعقیر بده حتما وقتی دوتا بارداری اینجوری داشتی مشکلی شاید باشه ...

همسرم ازمایش میره ماه دیگه.‌میگم تا بره ازمایش بده نکنه بازم باردار شم بازم خدایی نکرده سقط اینا شه؟چون قرصا تقویتن و تخمک قوی میکنه

من بعد ۱۶ ماه ناباروری متوجه شدم همسرم واریکوسل داشته و اسپرمش مشکل دارهمنم مثل شما سالم بود ماحتمال ...

همسرم ازمایش میره ماه دیگه.‌میگم تا بره ازمایش بده نکنه بازم باردار شم بازم خدایی نکرده سقط اینا شه؟چون قرصا تقویتن و تخمک قوی میکنه

من بعد ۱۶ ماه ناباروری متوجه شدم همسرم واریکوسل داشته و اسپرمش مشکل دارهمنم مثل شما سالم بود ماحتمال ...

همسرم ازمایش میره ماه دیگه.‌میگم تا بره ازمایش بده نکنه بازم باردار شم بازم خدایی نکرده سقط اینا شه؟ ...

اکثرا علت سقط از اسپرم ضعیفه

بیخودی دارو تقویتی نخور دخیرع تخمدانتو میاره پایین 

اول همسرت بره ازمایش بعد اقدام کن

اول مشکل یابی کن

خدایا رهایم نکن😔

اکثرا علت سقط از اسپرم ضعیفهبیخودی دارو تقویتی نخور دخیرع تخمدانتو میاره پایین اول همسرت بره ازمایش ...

قرص امگا ۳ با کیوتن و قرص ابواست داده.این ابواست گرونه و هر ۱۲ ساعت میندازم این برا تخمک هس .اینو نتدازم بقیه مشکل نداره ب نظرم؟نظر شما چیه

قرص امگا ۳ با کیوتن و قرص ابواست داده.این ابواست گرونه و هر ۱۲ ساعت میندازم این برا تخمک هس .اینو نت ...

بهترین قرصارم بخوری اگه همسرت صعیف باسه جواب نمیده

من احتمال زیاد حس میکنم از همسرته

منم مثل شما کلی خرج اصافه میکردم هی دکتر مبگفت سالمی

همسر من نمیرفت اخرش بعد ۱۶ ماه راصی شد و ...

نگران نباشین شما باردار میشی با چنتا دارو  نهایت عمل بارداریتون موفق میشه

من اصلا باردار نمیشدم همسرم واریکوسلش شدید بود دو طرفه

خدایا رهایم نکن😔