2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه مگه لولو خورخورس بیچاره

اخه برامن همجا نگا میکنه حس بدی بهم دست میده حالا میگ شلخته اس یا کثیفه

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

پدر شوهرم بیاد نه،ریلکسم،مادرشوهر یا خواهرشوهر یا جاری بیاد هول میشم،چون دوست دارم همه چیز عالی باشه،اگه سرزده بیان که سکته رو زدم،خیلی رودرواسی دارم باهاشون

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
اره همه جارو زیر نظر داره وقتی میاد همش نگاه تو آشپزخونه می‌کنه همچین زیر نظر داره بدم میاد

اره برای منم این استرس میده بهم

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

و این موضوع مربوط میشه ب عروس های مظلوم‌ک حرف شنیدن ازمادرشوهر و هیچی جوابشونو ندادن...کاملا درکت میکنم.من خودم ی ساختمونم مادرشوهرم‌خوبه ها دوس داریم همو اصلا مشکلی نداریم‌ولی ازبس مقابلش سکوت میکنم و نمیتونم جواب بدم استرس دارم.البت الان روخودم‌کارکردم‌کمترشده استرس

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اخه برامن همجا نگا میکنه حس بدی بهم دست میده حالا میگ شلخته اس یا کثیفه

مادرشوهر من شدیدا وسواسیه عادتشه نگاه میکنه ولی من ده ساله دیگه مدلش دستمه واقعا بی منظوره 

بلندترین فریاد من سکوت من است...