2777
2789

ای وای چه کار بدی

پ.ن:مطمئنم نمیخوای بدونی قبل سیگار به چی دست زد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بری پشت پرده بعد میفهمی چقدر کثیفن من رفتم قسمت داخلی نون فانتزی پزی ها واااااااای حالت بد میشد 

قالب کیک فنجانی ببینی دیگه به عمرت کیک فنجانی نمی‌خوری 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ای وای چه کار بدیپ.ن:مطمئنم نمیخوای بدونی قبل سیگار به چی دست زد

شاطر در حال خاروندن 😅✋️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
پس من چی بگم ی بار رفتم نونوایی شاطر رفت گلاب ب روتون دست ب اب بعدم اومد با همون دستای خیس چلپ چلپ ن ...

باز دمش گرم دستاش رو شسته بود خیس بود

من یه بار رفتم آب قطع بود از دستشویی دراومد با یه بطری الکی یه ذره آب ریخت دستش بدون صابون و مایع  با همون دستا داد به من 

باز دمش گرم دستاش رو شسته بود خیس بودمن یه بار رفتم آب قطع بود از دستشویی دراومد با یه بطری الکی یه ...

عی چه کثیفه بهداشت چگار میکنه این وسط دقیقا 

متولد ۱۳۶۹ هستم