2777
2789
عنوان

تفاوت عقیده سیاسی در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 60 پست

من و همسرمم یه جورایی هم نظر نیستیم اوایل ناراحت میشدم ولی الان برام اهمیت نداره

چیکارش کنم

وضع خونه رو برا کسانی که واقعا نمیدونم خوبن یا بد

راست میگن یا دروغ بهم بریزم

اصل این همه شهید عزیز کرده بودن ک فدا شدن بخاطر وطن و ملت

اونا برام عزیزن

عقاید مذهبیمم ک همسرم مخالفتی نداره

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نظام فعلی با توحید ناسازگارتره تا نظام پادشاهی.

هرجا ظلم دیدی، جلوش بایست‌. به جز خدا، بنده ی هیچ کس نباش.

خدا تو قرآن دستور داده: لاتظلِمون و لاتظلَمون. ظلم نکن و نذار کسی بهت ظلم کنه.

دقیقا مخصوصاتو عدالت و حق خوری حقوق های خودشون میلیاردی و تو کاخ ها زندگی کنن و افزایش حقوق کارمند 2 ...

والا پادشاه هیچ‌وقت ادعای تقدس نداشت. 

ولی مطلق بودن غیرتوحیدی‌تره.

هرجا ظلم دیدی، جلوش بایست‌. به جز خدا، بنده ی هیچ کس نباش.خدا تو قرآن دستور داده: لاتظلِمون و لاتظلَ ...

بله. ولی می‌گم اگر بحث توحیده و به صرف سلطنت‌طلبی می‌گید پسره توحید نداره، این‌ور خیلی غیرتوحیدی‌تره.

تاریخ الان که واضح تره دیشب ساعت 11بدون اطلاع اب ما قطع شدهوا الوده تریخ مگه همین نیست؟؟؟؟فروپاشی اق ...

هرجا که هستی خودت رو مرکز عالم بدون و آگاه باش که همه ی کارها به سمت تو متوجه هست.

نه خب خیلیا اسلام جدای سیاست رو قبول دارن که البته دختره با این عقیده مخالفع

خب،به همين جهت میگم پسره باری به هرجهته..

چون همون دانشمندانی که دین رو از سیاست جدا میدونستن هم نتونستن حکومتی رو شکل بدن و باری به هر جهت بودن،،مریدانشون هم به همین مشکل دچار میشن،البتّه تووی زندگی شخصی ..

حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃

هرجا که هستی خودت رو مرکز عالم بدون و آگاه باش که همه ی کارها به سمت تو متوجه هست.

چی میگی تو شفای عاجل بده خداوند

یعنی اب برا من قطع میشه برا تو نه 

بله که مرکزعالم هستم چوم حقیقت میبینم مثل شما نیستم 

در ضمن خودم سرشار نعمت باشم و بقیه نباشن ناراحتم میکنه 

دقیقا مخصوصاتو عدالت و حق خوری حقوق های خودشون میلیاردی و تو کاخ ها زندگی کنن و افزایش حقوق کارمند 2 ...

من نظر شخصی کسی رو نخواستم چون رهبر ایران تو کاخ زندگی نمیکنه کلیت رو گفتم

تاریخ الان که واضح تره دیشب ساعت 11بدون اطلاع اب ما قطع شدهوا الوده تریخ مگه همین نیست؟؟؟؟فروپاشی اق ...

دختره انتقاد کردن رو بد نمیدونه ولی اینکه اقتصاد و آب رو ببنده روی اصل نظام و تغییرکل نظام اونم مقایسه کنه با پهلوی بی عرضه رو مخشه 

دختره انتقاد کردن رو بد نمیدونه ولی اینکه اقتصاد و آب رو ببنده روی اصل نظام و تغییرکل نظام اونم مقای ...

دختره عقل نداره 

به نظرم ازدواج نکنه بهتره 

انچه که عیان است چه حاجت به بیان است