2777
2789
عنوان

دختره ی ندید بدید جوگیرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست

واااا‌ شما کات کردی تمام 

دیگه چیکار داری اون و رل جدیدش چجوری با هم رفتار میکنن؟

واسه خودت میگم دیگه پیگیرش نباش و اعصاب و روانت رو الکی به هم نریز . تمرکزت روی خودت و پیشرفت خودت باشه. نذار فکر و خیال اون گند بزنه به زندگیت

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
مبارکشون باشه انشالله ازدواج کنن خوشبخت بشن تو که جدا شدی بهشون فک نکن کجا رفتن چیکار میکنن

امکان نداره خوشخبت شه

امکان ندارههههه

من بخشیده بودمش

برگشت دوباره خون به جیگرم کرد مارو باهم روبرو کرد

اون نباید خوشبخت شه هرکاری تاوانی داره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر یه دوست پسر دوست دختر بازی؟قرار ازدواج مگه گذاشته بودید؟ چون اینجوری دیگه اسمش دوست پسر نبوده و ن ...

ما رو کل شهر کل خانواده ها میدونستن

با خواهرش خواهرم

پسرداییاش و.... بیرون میرفتیم مامانش غذا درست میکرد میفرستاد و...

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
واااا‌ شما کات کردی تمام دیگه چیکار داری اون و رل جدیدش چجوری با هم رفتار میکنن؟واسه خودت میگم دیگه ...

اخه مگه قرار نبود پشیمون شه:)

مگه من بخاطر اون و خانوادش بخاطر اذیت شدن هزار بار پنیک نشدم

مگه همو دوس نداشتیم

چطور میشه دوباره به این زودی وارد رابطه شه

باورم نمیشه 

ما رو کل شهر کل خانواده ها میدونستنبا خواهرش خواهرمپسرداییاش و.... بیرون میرفتیم مامانش غذا درست میک ...

اوه چه اوپن مایند😄

خب حالا که بهم خورده، چه کاری از دست تو بر میاد؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اوه چه اوپن مایند😄خب حالا که بهم خورده، چه کاری از دست تو بر میاد؟

هیچ کار

ولی موقع رابطه کلی اذیت شدم

الان که کات کردم زرتی رل زد بازم من تو عذابم

پس کی نوبت اون میشه💔

اخه مگه قرار نبود پشیمون شه:)مگه من بخاطر اون و خانوادش بخاطر اذیت شدن هزار بار پنیک نشدممگه همو دوس ...

بیخیال پسرا راحتتر از دخترا با این چیزا کنار میان معمولا

کار احمقانه ای کنی فقط خودت رو تحقیر میکنی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بیخیال پسرا راحتتر از دخترا با این چیزا کنار میان معمولاکار احمقانه ای کنی فقط خودت رو تحقیر میکنی

حس میکنم ازم سواستفاده شده

هیچ وقت نمیبخشم

چطوری سر یه دوست دختر دوست پسر بازی اینقدر با خانوادش صمیمی شدی ؟ مگه چند سال باهم بودین؟

یسال که اونم هی کات و برگشت بود

کارمون اشتباه بود ولی اون رلت به خواهرش گفت من نمیدونستم که

اومدمی دیدم با پسردایی پسرخاله اومده فلان

اخه مگه قرار نبود پشیمون شه:)مگه من بخاطر اون و خانوادش بخاطر اذیت شدن هزار بار پنیک نشدممگه همو دوس ...

ببین عزیزم میدونم خیلی واست سخت و آزار دهنده هست ولی واقعا دنیا اونجوری که به ما معرفی کردن، کلید اسرارگونه پیش نمیره .

نه ممکنه اون هیچ وقت پشیمون نشه، ممکنه با رل جدیدش وارد رابطه خیلی بهتری شه، ممکنه خیلی خوشبخت شه

تو هم باید از نو شروع کنی و از این رابطه ای که تهش تموم شد درس بگیری . دنبال پیشرفت و موفقیت خودت باش و دیگه اون و کارهاش رو پیگیری نکن . تو لایق بهترینها هستی نباید اجازه بدی یه آدم اشتباه که از زندگیت رفته ، آینده رو تحت تاثیر قرار بده

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
یسال که اونم هی کات و برگشت بودکارمون اشتباه بود ولی اون رلت به خواهرش گفت من نمیدونستم کهاومدمی دید ...

دیگه هیچ وقت سر یه ساله با کسی اینقدر صمیمی وابسته نشو دوست پسرتم باشه نباید اینجوری میکردی اولین نفری هستی که میبینم اینقدر راحت شده این همه عجله واسه چیت بود