2777
2789

این تاپیک بچه آزمایشگاهی رو میگم

میفهمم چقدر اذیت شده از ندیدن خانوادش و چقدر سالها دلش گرفته ، اون از  نابالغی همسرشون بوده

روش اتیکت چسبوندن ، اونم رو طفل بی گناه ،واقعا متوجه نمیشن این حرف ها تروما ایجاد میکنه برا بچه؟

مگه دارن راجب گونه ای از وجوش در آسیای شرقی حرف می‌زنن که میگن(الان میتونم به بچه هام بگم اون دختر عمه شما نیست)

یعنی چون همسر بالغ ایشون نابالغی کرده زنشو از دیدار خانواده محروم کرده ایشون باید سر نوزاد خالی کنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

چی بگم والا

شاید ایشونم روش فشار اومده که الان اینجوری میگه..

خدا به دلشون آرامش بده

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگم والاشاید ایشونم روش فشار اومده که الان اینجوری میگه..خدا به دلشون آرامش بده

منم گفتم حق میدم ولی طرف حساب خودش رو بچه مظلوم گذاشته

اگه می‌گفت می‌خوام به بچه‌هام بگم عموتون فامیلتون نیست چون ارث باباتونو بالا کشیده یا چه می‌دونم مادربزرگتون فامیلتون نیست چون یه بار سر من داد زد برام منطقی‌تر بود تا این جمله

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

دیگه آنقدر اذیتش کردن که ایشونم اینطوری رفتار می کنه 

نمی شه وسط داستان وارد بشی و انتظار داشته باشی آدم بد و خوب داستان راحت پیدا کنی

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

ولی حقیقت اینه که حرف ایشون هیچ تاثیری نداره روی زندگی اون بچه فقط داره خودش رو اذیت میکنه 

نخ بچه نه خانواده بچه اذیت نمیشن اگه حتی هرروز تو روشون بگی شما با تخمک اهدایی بوجود اومدی ! 

من چون اصلا جای طرف نیستم و نمیدونم چی کشیده نظری ندارم!!!

من الان خودم بعضی وقت ها به خاطر بلاهایی که سرم اومده یه فکرها و خواسته هایی تو سرم به زبون بیارم ممکنه خیلی بگن چه دل سیاه یا چه روانی....

کلا خدا آدم گرفتار آدم بدذات و کثیف نکنه که یه بلایی سرروحت میاره خودتم نمیتونی باور کنی!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
منم گفتم حق میدم ولی طرف حساب خودش رو بچه مظلوم گذاشتهاگه می‌گفت می‌خوام به بچه‌هام بگم عموتون فامیل ...

اصلا کلا حتی این موضوعات رو هم نباید به بچه گفت..

به قول شما کارشون از روی نابالغی بوده

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

چی کار کرده نفهمیدم

گویا همسرشون و برادراشون سال‌ها با همدیگه مشکل داشتن و همسرشون اجازه دیدار به هم رو نمی‌داده و به بچه ها گفته وایی هاتون فامیل نیستن

حالا بعد چند سال خواهر شوهرشون توسط تخمک اهدایی باردار شدن و ایشون می‌گفتند می‌خوام به بچه‌هام بگم که این بچه دختر عمه شما نیست چون که این بچه آزمایشگاهیه و طبیعی نیست

اره کاملا حرفاتون درسته نباید این حرفو بزنه...ولی بیچاره چقدر دلش پر بوده مقصر هم فقط شوهرشه

آآره خودمم گفتم واقعا دلش پر بوده و حق داره اما همه اینا ۹۰ درصد تقصیر نابالغ بودن شوهرشه و اگه ایشون حتی قصد داشتن از مادر شوهر یا برادر شوهر انتقام بگیرند برام منطقی بود اما اینکه طرف مقابل خودشون یه بچه بی‌گناه دیدن قابل قبول نیست

دیگه آنقدر اذیتش کردن که ایشونم اینطوری رفتار می کنه نمی شه وسط داستان وارد بشی و انتظار داشته باشی ...

عزیزم همینو خودم بالاتر گفتم

من حق رو دادم به اینکه دل ایشون پر باشه حتی این حقو میدم که از روی ناراحتی به بچه‌ها بگه عموتون فامیلمون نیست چون که ارث ما رو بالا کشیده یا مثلاً چه می‌دونم مادربزرگتون فامیلتون نیست چون یه بار سرتون داد زد یا یه همچین چیزایی اما حق نمیدم که راجع به یه بچه اینطوری بگن

ولی حقیقت اینه که حرف ایشون هیچ تاثیری نداره روی زندگی اون بچه فقط داره خودش رو اذیت میکنه نخ بچه نه ...

چرا اتفاقاً هم برای اون بچه ممکنه خیلی ناراحت کننده باشه هم برای خواهر شوهری که به هر حال داره این بچه رو بزرگ می‌کنه و بهش بگن این بچه بچه تو نیست نسبتی با ما نداره چه می‌دونم تخمک اهدائیه و...

خودمون بچه‌ام خیلی آسیب می‌بینه از این جملات ۱۰۰ اذیت میشه اگه بشنوه

من چون اصلا جای طرف نیستم و نمیدونم چی کشیده نظری ندارم!!!من الان خودم بعضی وقت ها به خاطر بلاهایی ک ...

من حق ناراحتی رو دادم به ایشون اما بحث من اینه طرف مقابل اکه خواهرشوهر بود یا برادر شوهر منطقی بود اما بچه طفل معصوم نه

من حق ناراحتی رو دادم به ایشون اما بحث من اینه طرف مقابل اکه خواهرشوهر بود یا برادر شوهر منطقی بود ا ...

عزیزم اینا همش برای خالی کردن یه عقده و ناراحتی درونی به خاطر زجری که کشیده وگرنه کمتر شخصی با بچه کار داره 

من خودم بعضی وقت ها تو دلم میگم کاری که با من کرد سر عزیزش بیاد ولی فقط لفظ وگرنه خصومت و کینه با خود طرف 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏