2777
2789

نه همه خانومای متاهل جسارت نباشه

تو تایپک قبل میگم من خودم نخواستم ازدواج کنم 

خانومه برگشته مبگه شما دلتون میخواسته ازدواج کنید نشده میگبد خودمون نخواستیم 

داداچ وقتی حقوق ما ۲برابر شوهر تویه و تا چند وقت دیگه خونه میخریم یکی مثل شوهر تو به چه کارم میاد 😑😑😑😑😑مترسک سر جالیز به چه کارم میاد 

یکی مستقیم اینو تو روم بهم گفت 

یا به زور میخوان یکیو بهت معرفی کنن وقتیم میگی نه ناراحت میشن که من لطف کردم بهت لطفت تو سرت بخوره ...سرت تو زندگی خودت باشه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم ناراحتی نداره چون شما از وضعیت فرهنگی سایت خبر داری وقتی میآیی قصه ات رو مطرح میکنی خب معلومه این وسط یکی دو تا چند تا پست اینجوری هم بیاد. پندار کمال رو بذار کنار واقعی ببین. اول صبحی هم خودت رو ناراحت نکن. بعلاوه حرف باد هواست. شما چرا محل میذاری؟ 

شما زبون خيلي تند و تيزي داري هم به اون خانم جواب دادي هم تاپيك زدي براش اون بنده خدا چيز خاصي نگفت من كه جواب دادنت را ديدم از تاپيكت بيرون اومدم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

عزیزم جز کسب درآمد و پول و همسر 

حفظ آرامش و نحوه برخورد با دیگران در شرایط این چنینی هم مهم هستش 

قرار نیست بابت موضوعی که تصمیم وانتخابش دست خود شماست 

هربار دیگران را ملتفت کنید یا عصبانی بشید 

ریلکس بخند و بگذر 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من مجردم . ولی مجردی تا کی دیگه من دلم میخواد ازدواج کنم قبلا خیلی خیاطی میکردم و خرجمو در میوردم ولی این روزا دیگه حس میکنم مجردی سخته چون سنم 31شده تو هم به این سن برسی قطعا نظرت تغییر میکنه 

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم