بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از وقتی یادمه هرچی خانوادش دلش خاستن بهم گفتن یک کلمه نمیگفت کاری ب زنم نداشته باشید.
حالا کافی بود مادرشوهر خواهرش به خواهرشوهرم چیزی بگه شوهرم میشستشون.همیشه نوبت من پخمه بازیاش شروع میشدن خیلی پخمه اس دوسدارم بمیرم منمممم دوسدارم پشتی داشته باشششششممممممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
همه این رنجهارو شوهرت بهت داده و حق داری و درکت میکنم ولی تا طرف ادم نشه و ادم نباشه هر جام بری اخر باید برگردی سر خونه اولت پس سعی کن تو خونه کلا ندید بگیریش جوری رفتار کن انگار که نیس
وقتایی که سر کاره حسابی به خودت برس برا خودت سرگرمی درست کن یا سر کار برو یکم دور بشی از اون همه تحقیر شدن و مشغله فکری
همه این رنجهارو شوهرت بهت داده و حق داری و درکت میکنم ولی تا طرف ادم نشه و ادم نباشه هر جام بری اخر ...
خیلییییییییییی پخمه اس خیلییییییییییی.
هرکی هرچیزییییییی بهم بگه کاری نداره همیشه باید خودم از خودم دفاع کنم ب عنوان یک مرد هیچوقت پشتم نبود.دختر داییم کافیه کسی بهش چیزی بگه شوهرش میشورشون .ولی من شوهرم پخمه ترینه
فقط واسه خانواده خودش زرنگ بود انگار ک من خانوادش نیستم