2777
2789
عنوان

مقایسه شوهرم بابیاید😫😫

1159 بازدید | 65 پست

تازه داماد دارشدیم مدام همسرم مقایسه می‌کنه بابات اینا به اون احترام می‌زارن مامانت به اون دست داد اول به اون غذا کشیدن و...... به خدا از بس اینکار کرده نمی‌رسم زیاد خونشون شاید دو سه ماه شام نرفتم مامانم دعوت کرده من نرفتم که بیاد ببینه باز داستان درست کنه برام دیشب از بس گفت گفت منم داد کشیدم گفتم بسه دیگه جرعت ندارم از اخلاق کندت برم خونه مامانم اینا و....

برگشت گفت تا وقتی مهریت اینطوریه همینه که هست شما فرق گذاشتید🤷🙆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب به مادرت بگو به همسرتم توجه کنن 

و به همسرتم بگو تو برا خونوادم ارزشمند تری و داماد اولی 

اونم چون تازه اومده و تازه داماده دارن تحویلش میگیرن یکم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
شوهرت تک پسره. ؟

شوهرم تک پسره و از این اداها نداره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

جاری نداری که شما هم اون رو با خودت مقایسه کنی ؟

تک تک کارایی که برادرشوهرات یا خانوادش برای جاریا کردن اینم برای شما کرده ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

چقدر خاله زنکه

مثل شوهرمن

حالا رفتارمادرش اینقدر بده بامن کوره نمیبینه

مادرمن اگه اون نوه شو ک کوچیکه بغل کنه میگه دیدی بچه تورو اینقدر بغل نکرد

بااینکه پسرم کوچیک بود همش بغلش بود میبردش خرید

ولی مادرش تو روش میگفت بچه تو نیار پیش من حوصله بچه ندارم و بقیه نوه هاشو از صبح تاشب نگه میداشت

محلش نده

بزاربگه تاخسته شه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عجبا مگه مهریه تو آبجیت اندازه هم نیست؟

ن از من پانصدو چهارده سکه و حج و خونه سه دانگ هرچند طبقه ۳۰مثقال طلا و.... موقع مهر برون دعواشد که چرا 137۰نیست 

از خواهرم 50سکه و سه دونگ از یک واحد مسکونی حج و.... نداشت