2777
2789

جو گیری ایرانی جماعت

برا نوروز که مال خودمونه بی شرفا جنسارو ۵ برابر میکنن

بعد برا بلک فرایدی که مال خارجیاست ، خاک بر سرا تخفیف میذارن برا سر قبر پدرشون

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جو گیری ایرانی جماعتبرا نوروز که مال خودمونه بی شرفا جنسارو ۵ برابر میکننبعد برا بلک فرایدی که مال خ ...

منم باورم نمیشه واقعا برادر شوهرم گفته آیفون 17 رو می‌زارن 26 مگه میشه؟

کشورهایی که سال نوشون کریسمسه، اخرین جمعه سال تخفیف های خیلی خیلی بالا زده میشه روی برندهای مختلف

از ۴۰ ۵۰ تا ۹۰ حتی

ولی توی ایران اولا که سال نو الان نیست و اگر هم میخوان بلک فرایدی داشته باشن، باید بذارن دم عید

دوم اینکه یه هفته قبلش قیمت هارو میبرن بالا، بعد به بهانه بلک فرایدی آف میزنن و همون قیمت قبلی یا حتی بیشتر میفروشن

خیلی تحت تاثیر قرار نگیر درکل، مگر اینکه قیمت های واقعا خوبی ببینی

جو گیری ایرانی جماعت برا نوروز که مال خودمونه بی شرفا جنسارو ۵ برابر میکنن بعد برا بلک فرایدی که م ...

من پارسال ی کتو پرسیدم ۱۵۰۰

جمعه سیاه رفتم زده بود ۳ تومن خط زده بود گذاشته بود ۱۵۰۰

اینجا توی ایران که فقط برای فروش اجناس بی کیفیت و باد کرده روی دستشون خوبه گرون ها رو یه ذره کم قیمت میکنن و میفروشن ولی اصل اساسش در اخرین جمعه از ماه نوامبر یعنی تقریبا یه ماه مونده به سال جدید میلادی توی خارج جمعه سیاه یا بلک فرایدی میذارن یعنی همه اجناس مغازه ها برلی ۲۴ ساعت قیمتای خیلی خیلی پایینی دارن . هدف از این کار دو چیزه . یکیش این که همه بتونن برای عید و کریسمس خرید داشته باشن با هر توان مالی دو این که اجناس مغازه ها فروخته بشه چون با تغییر سال خیلی از برندا باید مدل های سال جدیدشون رو ارائه بدن . یه جور انبار گردانیه خود به خود . 

خلاصه که توی ایران اگر این فروشندگان محترم راست میگن شب عید نوروز تخفیف جانانه بذارن که مردم بتونن اسون تر خرید کنن در حالی که میری بازار می بینی بی کیفیت ترین اجناس رو با گرون ترین قیمتا شب عید تو بازار ریختن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚