2777
2789
عنوان

خانم معلم دخترم یه بار این متنو تو گروه فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره به خدا شاید یکی سه تا بچه داره چجور باید هر روز هر روز تو مراسم هاشون شرکت کنه

دختر من پیش دبستانه.هر روز یه قرتی بازی در میارن

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

میفهمم ولی مدرسه داره کار خودش رو می‌کنه شما باید با بچهتون کنار بیاید

میدونی لیاقت میخواد تو این مراسم حضرت زهرا شرکت کردن ولی نباید توسط بچه ها والدین رو تو فشار بزارن انصاف نیست خب با کادر مدرسه یه مراسم بگیرید تا بچه ها با این بزرگواران بیشتر اشنا بشن 

واقعابدهست حالابعضی مامانانمیتونن برن دخترجاری من سال گذشته جشن الفبامادرش نرفته بودبقیه مادرابودن این بچه تعریف میکردهمش منتظربودم مامانم بیادنیومدهمه کنارماماناشون بودن من همش گریه کردم   خوب  این بچه ازجشن هیچی نفهمیده بودقبلش انتظارمامانش داشته بعدم گریه کرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعابدهست حالابعضی مامانانمیتونن برن دخترجاری من سال گذشته جشن الفبامادرش نرفته بودبقیه مادرابودن ا ...

خوب مرسوم هست تو جشن الفبا پدر یا مادر باشند تقصیر کسی نیست جشن مهمی هست برای پایه اولی ها

پیش دبستانی این خوب بود به خدا کاری به مادر نداشتن

اینا هر روز مراسم‌ دارن.یه بار برای یه جشن نمیتونستم برم اصلا اون روز بچه رو مدرسه نفرستادم .گفتم مادرای دیگه هستن باز دخترم بهانه میگیره

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

واقعابدهست حالابعضی مامانانمیتونن برن دخترجاری من سال گذشته جشن الفبامادرش نرفته بودبقیه مادرابودن ا ...

الهی بمیرم جشن الفبا دیگه واجب بوده کاش خاله ای عمه ای کسی رو جای خودش میفرستاده این بچه تا عمر داره یادش نمیره

اینا هر روز مراسم‌ دارن.یه بار برای یه جشن نمیتونستم برم اصلا اون روز بچه رو مدرسه نفرستادم .گفتم ما ...

فکر خوبیه منم دخترمو بیدار نمیکنم میگم خواب موندیم چقدر زرنگی شما😁😁 

هر روز یه مراسم میگیرن چند روز دیگه هم میگن یلداست بیاید اخه مگه مدرسه مامان هاست

فعلا که مامان ها بیشتر از بچه ها تو مدرسه ان 😂😂

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

چرا تاکید میکنن که بریم بچه ها رو هوایی میکنن شاید یکی مامانش مرده اخه

پول می خوان ، پــــــــــــــــــــــــــــول

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁