2777
2789

درد نداشت اگه میموندم درد داشت 

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زایمان 

کلن کندن اونم دل و عمر چو وقت از یکی دیگه هر چقدر هم بد سخته 

پوست انداختن هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دکتر هلاکویی میگه طلاق مثل قطع عضوه،یکی دست یکی پاو... . محاله کسی سالم سالم ازش بیرون بیاد .ولی بعنوان کسی که تجربش کردم میگم حتما قابل ترمیم هست 🙂🙂

مث جنگجویی ک از جنگ پیروز برگشته یه روز میتونی ب زخمات افتخار کنی :)))

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه داشتی؟

حامله بودم خیانت کرد

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

دکتر هلاکویی میگه طلاق مثل قطع عضوه،یکی دست یکی پاو... . محاله کسی سالم سالم ازش بیرون بیاد .ولی بعن ...

ممنونم دلمو آروم تر کردی.. امیدوارم دلت آروم باشه همیشه 🤍