2777
2789

که باردار شدید 

بخاطر حالت تهوع  ماه های اول 

یا اینکه باید رو کمر و طاق باز بخوابید 

واقعاً چطوری میتونید تحمل کنید 

ارزششو داره؟

باید عاشق بچه باشی تا تحمل کنی

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید عاشق بچه باشی تا تحمل کنی

واقعاً خوب تحملی دارن 

من مجردم یه دل پیچه گرفتم داشتم میمردم 

یه عمل بینی کردم تا چند هفته باید طاق باز می‌خوابیدم اندازه چند سال گذشته از بس سختم بود 

نمی‌دونم واقعاً چطوری ۹ ماه تحمل میکنن

با سلام ...اینه که شروعشه تازه ..بی خوابیهای پشت سر هم .مثلا ۴ سال درست نخوابی ..کار بیشترو استراحت کمتر . ...از همه مهمتر تربیت بچه. در این جامعه .همش چالشه ..باید از لحاظ روحی و جسمی خیلی قوی بود ..چون واقعااااا سختی زیادی داره و درگیری ذهن 

تو دو راهی موندی یا چی؟😁

نه مجردم 

برام سواله چطوری این وضعیت رو تحمل میکنن 

منی که یه دل پیچه میگیرم 

یه حالت تهوع میگیرم 

حالم خیلی بده میشه 

اینا چطوری ۹ ماه تحمل میکنن طاق باز بخوابن 

حالت تهوع ماه های اول رو تحمل میکنن 

عزیزم بارداری همه حالتهاش شیرینه و چون گذراست سریع میاد و میره چیزی که سختی اصلیه خود بچه داریه . اینو بهت بگم که آره هزار دفعه تو موقعیت های مختلف پشیمون میشی از بچه دار شدن اما به ساعت نکشیده باز اون حس پشیمونی از یادت میره و میگی خدایا اگه اینا رو نداشتم چکار میکردم. این احساسات متناقض تنها یه بخش کوچیک از عالم عجیب و غریب مادریه .  اما شیرینه با تمام سختی هاش . این حالت تهوع و به کمر نخوابیدن اصلا انگشت کوچیکه ی سختی هایی که در آینده در انتظارته نیست . خودتو قوی کن و از مادر شدن لذت ببر . مادری همین چیزاشه که ارزشمندش کرده. 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

واقعاً خوب تحملی دارن من مجردم یه دل پیچه گرفتم داشتم میمردم یه عمل بینی کردم تا چند هفته باید طاق ب ...

اینو یادت باشه همیشه.... هیچ وقت قبل از انجام کاری که باید انجام بدی، راجع به سختی هاش تحقیق و تفحص نکن

برو جلو و از خدا کمک بخواه