سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.
نه پشیمون نشدم ، حالت تهوع اوایل بارداری نداشتم ولی چندین بار تا حالا اسهال استفراغ شدید گرفتم ولی خب گذشت ، همیشه که به پهلو نیستم گاهی هم به پشت میخوابم کمتر از یه ربع اشکالی نداره
با سلام ...اینه که شروعشه تازه ..بی خوابیهای پشت سر هم .مثلا ۴ سال درست نخوابی ..کار بیشترو استراحت کمتر . ...از همه مهمتر تربیت بچه. در این جامعه .همش چالشه ..باید از لحاظ روحی و جسمی خیلی قوی بود ..چون واقعااااا سختی زیادی داره و درگیری ذهن
عزیزم بارداری همه حالتهاش شیرینه و چون گذراست سریع میاد و میره چیزی که سختی اصلیه خود بچه داریه . اینو بهت بگم که آره هزار دفعه تو موقعیت های مختلف پشیمون میشی از بچه دار شدن اما به ساعت نکشیده باز اون حس پشیمونی از یادت میره و میگی خدایا اگه اینا رو نداشتم چکار میکردم. این احساسات متناقض تنها یه بخش کوچیک از عالم عجیب و غریب مادریه . اما شیرینه با تمام سختی هاش . این حالت تهوع و به کمر نخوابیدن اصلا انگشت کوچیکه ی سختی هایی که در آینده در انتظارته نیست . خودتو قوی کن و از مادر شدن لذت ببر . مادری همین چیزاشه که ارزشمندش کرده.
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖