2777
2789
عنوان

عروسی ادایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 181 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شش ماه پیش با الان مقایسه میکنی اخهه پول غذایی که تو دادی بهشون الان دوبرابر شده چه خسیسی

مگه میرم رستوران اخه 

یا اونا اومدن رستوران 

چه گیری کردیم ما که نمیریم شام رو حساب کنیم میریم عروسی بعدم کادو میدیم نه پول غذا 

اصلا گیریم یکیم پوشید تو نگرانی که تورو با اون اشتباهی بگیرن؟

😅😂والا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

دقیقا منم اون پولو که باهاش طلا نخریدم

آره بابا طرف خودش یه تومن کم داده سه سال پیش برامن یه تومن دادن تازهههه اونم کادو های ما شدیدا کم بود حتی دویست تومنی هم توش بود از افراد درجه دو و سه یه تومن برا خانم ناز داره و ادا کمه یا ناز و اداش برا بقیه ک خانم دست بالا بگیرن چطور من بلدم بگم همسر عزیز پسر خاله شما کادو خوب داده ما باید بیشتر از مادر و خواهرت ببریم اون بلد نیس بگه نامزد عزیز دوستت جالب نیس یه تومن اگه برا تو خوب بوده برا خودش هم خوبه چون چیزی نگذشته 

خودش گفت همون یه تومن رو میدم

یه اسپند براش دود کن 

خیلی خوبه شوهرت فهمیده س ماشالله 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه اسپند براش دود کن خیلی خوبه شوهرت فهمیده س ماشالله

ممنون عزیزم 

میدونی داستان چیه ما تو عقد 2 بار با همین دوستش و نامزدش رفتیم شام بیرون اما دوستش هیچ کدوم رو حساب نکرد 

کلاس زیاد میزارنا ولی خیلی شدید خسیسن

قابل توجه کسانی که میگن پول شام رو دیگه باید بدین 

ممنون عزیزم میدونی داستان چیه ما تو عقد 2 بار با همین دوستش و نامزدش رفتیم شام بیرون اما دوستش هیچ ک ...

اوه اوه چه روووویی دارن 

همون یک و نیم بدین 

کافیشه

خوشبخت بشی عزیزم🌹

مگه میرم رستوران اخه یا اونا اومدن رستوران چه گیری کردیم ما که نمیریم شام رو حساب کنیم میریم عروسی ب ...

عزیزم میخواستی دعوتشون مکنی شما که اینقد گارد دارین واسه برگشت دادن 

دعوت کردی کادوتو گرفتی الان نوبت اپنا رسیده متوجه شدی ازش خوشت نمیاد 

فک کنم ازت خوشگلتره حسادت میکنی

اسی از روی کنجکاوی میپرسممیتونی عین متنی که نوشتن سفید نپوشید، رو بگی؟!جالبه برام که بدونم با چه جمل ...

مهمانان گرامی لطفا از پوشیدن لباس سفید و کرم خودداری فرمایید 

عزیزم میخواستی دعوتشون مکنی شما که اینقد گارد دارین واسه برگشت دادن دعوت کردی کادوتو گرفتی الان نوبت ...

من دعوت نکردم شوهرم دعوت کرد 

اره خب انقدر ژل زده شکل عروسک شده به ژل هاش حسودیم شده