2777
2789
عنوان

عروسی ادایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 181 پست

خدا رو شکر از این عروسی ها دعوت نشدیم رسم نداریم ، زشته که بگن بچه نیارید این چه مدلشه طرف ما باشه هیچ کس نمی ره ، عروسی خواهرم دختر بچه ها رو جدا فیلم گرفتیم رقصیدن همشون ، وسط دست پا هم نبودن همین عروسی هاست که خاطره خوب برای بچه ها می ذاره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر شاد بوده حتما😍😁

اینا دوقلو هستن ....ی خواهر ساکت و آروم ...این برعکس  شوخ و شنگ و شلوغ.... الان که مامان دوتا بچس ...کمی آدم  شده😁😅.... یعنی دختر پسر تو فامیل نبود که این نشکون نگرفته باشه 

روز خواستگاریش ...مادربزرگش میگفت ....(ای خدا اگه میدیدم این دختر  یکم . کمتر میخنده ...می گرفتنش تموم میشد ...خیالم راحت میشد)...😄

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

اینا 6 ماه پیش اومدن با یه تومن الان من دو برابر باید حساب کنم بحث پولش نیستا ازشون بدم میاد تازه کل ...

خب اونا واسه شمام این خرج هارو کردن قبلا که کادو گرفتی خوب بوده الان که میخای پس بدی بهت فشار اومده

بدم میاد میگن لباس کرم و سفید نپوشین. دقیقااااا این همه لباس مجلسی رنگ روشن سفید کرم نباتی که توبازار هست کجا باید پوشید؟؟؟ دور از جون عزا !!!! اخه یه حرف چرتی میزنن. بابا لباس عروس کاملا متفاوته با لباس مجلسی. حالا یسری عروسا برعکس شده کارشون بجا لباس پفی میگیرن ماکسی میپوشن مثلااا خیرسرشون میخوان اروپایی باشن دیگه مشکل خودشونه

چقدر چیپ و عقده ای که طرف تو کارت عروسی بنویسه لباس سفید و کرم نپوشین😑

والا

توی این اوضاع گرونی و ...شاید یکی نداره بخره 

همون لباس رنگ روشن داشته باشه فقط 

اصلا تعیین تکلیف برا مهمونا چقدر زشته !

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اینا 6 ماه پیش اومدن با یه تومن الان من دو برابر باید حساب کنم بحث پولش نیستا ازشون بدم میاد تازه کل ...

شما بین یک و سیصد تا یک و پونصد ببرین به شما چه که تو فلان تالار گرفته و یا فلان غذا رو میخواد بده هرکاری کردن برای دل خودشون کردن و مبارکشون باشه نباید که از جیب بقیه در بیاد خرج عروسی هر چقدر آوردن همون قدر میبرین

دقیقا منم اون پولو که باهاش طلا نخریدم

ببین حرص نخوری 

ولی مردا کار خودشونو میکنن 

یه وقت میری شوهرت  در میاره چند برابر میده 

از الان طی کن باهاش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1