2777
2789
عنوان

این حالات همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 56 پست
دقیقا همینه همسر من همینه همینهه بخدا بگو چیکار کنم این بلند میشه درو دیوار و خورذ می کنه

شوهر خاله ام رفت دکتر و مشاور چون بار آخر دیگه دعواشون جوری بود که شوهر خاله ام چاقو برداشته بود میگفت میکشمت و خاله ام فرار کرده بود خونه بابابزرگم و الان که رفته دکتر و قرص مصرف میکنه من که خودم بعد چند ماه دیدمش به چشم خودم دیدم که خیلییی فرق کرده هم از لحاظ رفتار حتی قیافه و هیکل خیلی فرق کرده بود انگاری تازه از شر یه بیماری خلاص شده و الان هم دقیق نمیدونم حالش چطوریه چون میگم که از موقع مصرف قرص خجالت میکشه حتی از در خونه هم نمیاد بیرون خونه پدرش میمونه

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی متأسفم که دارید با چنین شرایطی روبه‌رو می‌شید.این علائمی که گفتید بسیار جدی و خطرناک هستند و ...

مبشه درخواست بدی همسر من تمام چیزهایی ک گفتی رو داره 

میخواست خونه رو انیش بزنه

یا حسین همینه همسر من

بچسپ بخدا و اهل بیت علیهم السلام 

سراغ هیچ دعانویسی نرو ک براتون فلان و بیسار کنند

... 

توی خونه یه سری کارها رو بکنید حله

فقط باید تمام دقتت رو بکنی ک راه غیر راه خدایی نری

اسفند کندر صبح ها و عصر ها دود کن فعلا

سوره ناس و فلق رو بخونید دور سر خودت و همسرت بگردون..‌.

این کار رو بکن اگه دیدی همسرت بهتر داره میشه که خدا رو شکر اما اگه دیدی داره بدتر میشه پس بدون ک بحث ط ل سم سنگین تری در میان هست... 

همینجا صدام کن یا شخصی بهم بگو تا بهت سوره ها ‌ و اعمال رو بگم 

مبشه درخواست بدی همسر من تمام چیزهایی ک گفتی رو داره میخواست خونه رو انیش بزنه

ببین گلم من ازچت جی پی تی پرسیدم سوالتو 

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

وای دقیقا همینا بود اخه

اگه سوال دیگه ای داری بگوبپرسم برات

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂