2777
2789

من گوشیم شکست و نی نی سایتم باز بود تو اون گوشی و تو سوابق بودش بعد صفحه ش سیاه شد نشد پاک کنم الان فردا مجبورم بدم دست برادر شوهرم که ببره درست کنه الانم با گوشی  پسرم اومدم تو سایت سوالم اینه اگه الان خارج بشم تو اون یکی گوشی بازم باز میمونه کاربریم یا نه نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه حالا سوابقو دعا میکنم نبینه ولی نمیخوام بدونه عضوم خیلیم کنجکاو و فضوله و راجب اینستا هم بگید اون چی اگه با این گوشی عوض کنم رمزشو باز اون تو باز میمونه یعنی ؟ لطفا جواب بدید ممنونتون میشم واقعا استرس دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه انقد فضوله ندهتو اینستا میتونه برهنینی سایت باز نمیشه ولی تو تاریخچه میمونهاگه رمز و اسم کاربریت ...

نمیتونم ندم اونم داستانه اگه نخوادم ببینه میره میبینه سیو هیچ وقت نکردم رمزمو

باور کنم نذر کردم نبینه واتس آپ و پیامک و این سایت و اینستا یا خدا یعنی من به فنا میرم یکیشو ببینه

اگه آدم با شخصیتی باشه نباید نگاه کنه بعدشم نگران نباش سیم کارتو دربیاری فکر نکنم چیزی بتونه ببینه 

یا یک کاری هم میتونی کنی اگه هنوز گوشی رو ندادی بهش بپیچون‌ بگو که دوستم شوهرش موبایل ساز یهویی پیش اومد دادم اون درست کنه ‌.‌...

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

اگه آدم با شخصیتی باشه نباید نگاه کنه بعدشم نگران نباش سیم کارتو دربیاری فکر نکنم چیزی بتونه ببینه ی ...

نه نمیشه من همسرم پیشم نیست این عین نگهبان بالا سر منه اصلا همسرم بفهمه رفتم مبایل فروشی فاتحه م خوندست با شخصیت‌ه ولی فضوله 😂 خدا کنه این دفعه من شانس بیارم