2777
2789
عنوان

اگر مثلا....

185 بازدید | 15 پست

شوهرم یکی دوبار در حد چت معمولی با دو تا دختر توسط من دستگیر شده   دخترا همکلاسیهای قدیمیش بودن اما چون چتشو نو مخفی کرده بود من حساس شدم و کلی داد و قال راه انداختم بعدشم کلی باهاش حرف زدم و اون گفت ک من حساس شدم و الا من ب کسی کاری ندارم و زندگیم دوس دارم. خدایی شم صحبتاشون مورد خاصی نداشت جز اینکه اون دخترا تو صحبتاشون خیلی لوندی میکردن و استیکر بوس و.. میفرستادن.اما شوهرم نه.... اینو حدودا چند ماه زیر ظر گرفتم بعد افشا کردم ک میدونم.... اما از الان ببعد دیگه نمیخوام چکش کنم.... اما هی فکرم درگیری نکنه یه آدم جدید بهش پیام بده و مخشو بزنه... چکار کنم ازین فکرا در بیام؟ 

دخترا میدونستن متاهله و استیکر بوس میفرستادن؟

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استیکر بوس واسه ت مشکلی نداشته،؟؟؟همونجا همون لحظه کاری میکردی از چتش پشیمون بشه..راحت گذشتی

شوهرم نفرستاده بود ک... دختره فرستاده بود اما شوهرم جوابی بش نداده بود

استارتر جان چنان گفتی دستگیرش کردم اولش فک کردم مامور آگاهی ای خواستم فرارکنم ازتاپیک ک دیدم ن .واقعا استیک بوس واینا واست مشکلی نبود 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
اره

چقدر وقیح

اه

عزیزم شوهرت نباید وقتی اونا اینجوری چت میکردن ادامه میداد بازم به چت کردن 

ولی خب چون چیزی نگفته بنظرم بهش سوءظن نداشته باش دیگه

البته حواست جمع زندگیت باشه حتما

ولی نه جوری که اون عاصی بشه و لج کنه بگه الان که آش نخورده و دهن سوخته است بذار پس یه کاری بکنم که بی نصیب نباشم!

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
استارتر جان چنان گفتی دستگیرش کردم اولش فک کردم مامور آگاهی ای خواستم فرارکنم ازتاپیک ک دیدم ن .واقع ...

عزیزم استیکر از جانب شوهرم نبود ک دخترا فرستاده بودن